Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent, miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, miért csinálja?

Figyelt kérdés
Mar ketszer tortent tobb koztunk evfolyam tarsamal. Az elso 2 honapja a masodik egy honapja. Mindig beszelunk es egy hete nagyon mashogy viselkedet velem érdeklődöbb volt es minden mas es addig sitaborba volt. Es miota haza jottek megint kevesebbet irt.. suliba mindig kacsingat meg nézz es ram mosolyog. Es mara beszeltunk mozit egy hete aztan semmit nem irt rola hogy mi lesz es mikor fogunk talalkozni es en nem hinnem hogy nekem kene rairnom..En 16 vagyok es o 17.. mit kene csinalnom vagy mit jelent ez egyaltalan,en nem ertem. Ne haragudjatok ha kicsit érthetetlenül sikerult😅
2018. jan. 13. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Akkor beszel veled ha uatkozik meg feltehetoen huzza az agyad. Velem is volt ilyen hogy o irta hogy talalkozzunk 1 het mulva szombaton,akkor beszeltunk utoljara aztan egesz heten nem es aznap ramirt hogy mikor es hol talalkozzunk. Szerintem ha valaki igazan szeretne toled valamit es nem csak unalomuzesre vagy jo,akkor nem hebe-hoba ir.
2018. jan. 13. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!