Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jojjek ossze vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jojjek ossze vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki nagyon tetszik es szeretnek vele ossze jonni mar beszelgettunk parszor es jol elvoltunk.Tolem 2 evvel idosebb es hasonlo az erdeklodesi korunk. Nem vagyok cunya lany de olyan hu de szep se. Haverjaim szerint(fiuk) jocsaj vagyok. De nem tudom.Nem sminkelem magam max szempillaspiral es annyi. En kedzemenyeztem a beszelgetest eddig is. Szerintetek hogyan tovabb?

18/L a fiu 20

2018. jan. 11. 09:36
 1/7 A kérdező kommentje:

Csunya*

Bocsi az ekezet hiany miatt telorol irtam.

2018. jan. 11. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:
ahogy eddig tartsd fent az erdeklodest.
2018. jan. 11. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehogy
2018. jan. 11. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Az elsonek koszonom:)

Valok tovabbi tippeket:)

2018. jan. 11. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
filmezni hívd el. bár fiúk félre is érthetik ezt.
2018. jan. 11. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz nála nyugodtan, éreztesd vele hogy érdekled. Kérdezgesd olyan témákról ami őt érdekli vagy közös lehet.

És abban sincs semmi ha elhívod valahová. :) Mondjuk sétálni vagy bárhová.

Ha tudok segíteni, írj nyugodtan priviben.

2018. jan. 11. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:

A filmezest tuti felre ertene:( annyira joba meg nem vagyunk,hogy at jarkaljunk a masikhoz.

Valami tipp,hogy el tudjan csabitani?

2018. jan. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!