Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol ha az exem egyik baratnojevel jonnek ossze?

Figyelt kérdés
Szoval van az exem akivel ket honapja szakitottunk, tavkapcsolat volt 200km Debrecen, es neki van egy baratnoje tolem 266km-re, es Szerbiaban es elkezdtuk kedvelni egymast miutan mar szakitottunk, es hat az exem es az a lany is nagyon jobban vannak.Nem tudom mi a jó..Valaki segítene, ha esetleg van vagy volt hasonlo sztoritok leirnatok? 15/f
2018. jan. 10. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat miatt szakitottatok az előző lánnyal? Vagy nem ez volt az oka? Ha ez volt, akkor sajnos én úgy látom, hogy ezzel a csajszival se lenne jobb a dolog. Ha nem ez volt az ok, akkor meg neki már nincs hozzá köze, hogy kivel vagy. Semmi rosszat nem látok én ebben, nem féltékennyé akarod tenni az exed, nem kihasználni akarod az új lányt, gondolom, tényleg komolyan gondolod őt. Ez esetben semmi akadályt ne láss magad előtt.
2018. jan. 10. 16:25
 2/2 anonim válasza:
Ha a távolság miatt szakítottatok akkor szerintem nem érdemes bepróbálkoznod, de amúgy nincs akadálya szerintem.
2018. jan. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!