Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimból, már eleg rég bejelölt facebookon, kb másfél hete elkezdtünk dumálni sétálgatni stb, és mindig átkarolja a karom. Aztán ma telefonáltunk, és úgy köszönt el, hogy szeretlek puszi. persze nem jelent sokat vagy nem tudom igazából pont ezt akartam megtudni, hogy mennyire jelent valamit, mert miután találkoztunk, akkor meg előadta, hogy emlékszem-e hogyan köszönt el, és hogy felejtsem el, csak kicsúszott szóóval ja 😀 köszönöm a válaszokat

2017. nov. 25. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Az is lehet, hogy megijedt, hogy hogy fogsz reagálni és inkább visszaszívta. De persze lehet, hogy véletlenül kicsúszott és nem szeret. Te érzel valamit iránta?
2017. nov. 25. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt egyértelmű, hogy szeret téged, bejössz neki. Miért?

Mert átkarolta a kezed, mert azt MONDTA SZERET TÉGED, utána még emlékeztetett is rá HOGY AZT MONDTA SZERET TÉGED.

Olyannak mondod hogy szereted, akit nem szeretsz és nem akarsz semmit tőle? Nem.

Megőrülök... Azért mondta hogy csak kicsúszott, mert zavarba érezte magát amiért nem viszonoztad neki, mert ugye, vaksika vagy, és igazából ha megcsókolnának téged akkor is azt kérdeznéd: "Oh, most .. ez mit jelent, érez valamit irántam? "

2017. nov. 26. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:

szép lánynak tartom, de nem érzem magam szerelmesnek.

és azért tartottam furának #2, mert persze beszéltem vele meg ez meg az, de nem

voltam hozzá kedves meg ilyenek és nem éreztem, hogy tetszenék neki. egyszercsak sétáltunk, és átkarolt, és ez tök meglepő volt, de nem igazán gondoltam, hogy lenne akármilyen jelentése. és.. 😀 ha megcsókolt volna, azt azért inkább lereagáltam volna, mint ezt 😀

2017. nov. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!