Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek az emos fiúk?
Figyelt kérdés
Egyszerűen vannak akik rohadt jól néznek ki
14L
2018. jan. 8. 22:49
21/26 anonim válasza:
rockerek es emo fiuk/lanyok is bejonnek :3
22/26 anonim válasza:
Háát ha tetszenek neked akkor örülök mert akkor ez azt jelenti hogy lehetnek emberek akiknek tetszhetek (nem neked mondom)
23/26 anonim válasza:
Utolsó, miért ne tetszhetnél? :) De ez stílustól függetlenül is bárkire igaz. Az emo fiúk szimpik, és nem csak külsőre.
24/26 anonim válasza:
nekem is tetszenek meg a rockerek is ahw:D
ha esetleg van itt ilyen stilusu lany vagy fiu irhat nyugodtan :3
25/26 anonim válasza:
18. vagyok!
Azért mert sokaknak nem tetszek meg akikkel összejöttem azoknak stílusom nem jött be és ők csak kihasználtak és az megnyugtat hogy vannak akik nem undorodnak az emóktól!
26/26 anonim válasza:
Meghalok ha valaki még egyszer leírja, hogy emós... Nagyon zavaró!
Személy szerint rajtam pl. nem látszik, hogy emo vagyok.
Amúgy meg ne az határozzon már meg, hogy kinek milyen stílusa van...
És tényleg nem mindenki vagdossa magát de mind1, és ha valaki csinálja is, nem kell másnak bele szólni, valamikor jobb ha nem csak belül fáj...
15l/f.emo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!