Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek az emos fiúk?
Figyelt kérdés
Egyszerűen vannak akik rohadt jól néznek ki
14L
2018. jan. 8. 22:49
11/26 anonim válasza:
Valaki legyen szíves mondja el, hogy miért jó, hogy vágdossátok magatokat! Mi a szarért jó?
14/l
12/26 A kérdező kommentje:
Koszi a választ
2018. jan. 9. 18:45
13/26 anonim válasza:
csak szerintem sex maniasok az emos lanyok?
14/26 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2018. jan. 9. 18:52
15/26 anonim válasza:
Emo lány vagyok, de én nem...vagyis nem tudhatom, nem feküdtem még le senkivel. (Pedig nem 12-14 vagyok)
17/26 anonim válasza:
Hát nem is tudom..nekem ez semleges:D de miért vagdosod magad? Attól hogy felhívod magadra a figyelmet nem lesz jobb..:D meg 14 évesen aztán k..va nagy problémáid lehetnek..._.
18/26 anonim válasza:
Felesleges bárkit is azért megítélni mert ennyi idős. Lehet hogy többet élt át egy tizenéves egy 70-80 évesnél, sosem lehet tudni. Mellesleg én is le voltam emozva, gothozva,sátánistázva és egyéb jelzőket is kaptam már, de én egyikhez sem sorolom magam mert teljesen felesleges.
20/26 anonim válasza:
Nekem meg bejönnek az emós lányok, bár jómagam rocker vagyokm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!