Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke haj kék szem tényleg álompasis?
#7-es vagyok.
Szerintem nem jelenti azt, hogy csúnya vagy. Lehet, hogy a barna haj, barna szem az ideál, de attól még nézhetsz ki jobban, mint egy barna-barna kombó.
A haj és a szemszín mindegy :D
A stílus és a személyiség az ami a leginkább számít :D Habár nem tudom hogy én válaszolhatok-e, mivel biztos vagyok a nemiirányultságomban, csak gondoltam jobb ha több embertől hallod.
18F
Csak akkor leszel egy szem és hajszíntől ronda, ha a haj ápolatlan a szem meg... meg... ha kancsal vagy.
De ezek se színtől függnek igazából, ha csúnya vagy, akkor arc csontszerkezeted nem túl esztétikus.
Ne hari, hogy őszinte vagyok, de amíg nem láttunk rólad képet, nem lehet cáfolni az állításod, miszerint ronda vagy.
Igazából ha a fiú arca jól néz ki, akkor szerintem ez nem számít.
Mármint ha lenne két ugyabolyan arc, csak az egyik barna hajjal, barna szemmel, a másik meg szőke hajjal és kék szemmel, akkor nem ez alapján döntenék.
Nem tudom másoknak mi baja van ezzel, én most eléggé meglepődtem, hogy ilyen sokan nem szeretik ezt a kombót.
16l
Eddig nekem az abszolút favorit a fekete haj-kék szem volt. Most egy szőke haj-kék szemű sráccal kerülgetjük egymást... Irtóra jóképű, megőrülök érte.
Szóval ja, nem az ideál számít :D személyiség, és ha kinézet, akkor inkább az arc. 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!