Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kínos szitu, helyesen cseleked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos szitu, helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés

Évek óta szerelmes vagyok egy lányba, aki végre elfogadta a közeledésem, és viszont szeret. 16 évesek vagyunk, mindkettőnknek ez az első kapcsolata. Sokat csókolózunk, de ezen kívül még semmi más nem történt. Pénteken volt egy házibuli, ahová nagyon szeretett volna elmenni. Kikönyörögte, hogy engedjék el. Tényleg nem ivott sokat, de még sosem fogyasztott alkoholt és megártott. Otthagytuk a bulit és hazakísértem. Útközben 2x is összehányta magát, a nagyja a ruhájára ment. A szülei nem voltak otthon, így nem bukott le a magatehetetlen állapotával. Tisztálkodni akart, de képtelen volt önállóan felállni, vagy a szennyesét levenni. Nem hagyhattam, hogy a szülei összehányt állapotban találják. Kérdeztem, segítsek-e lefürdeni. Igent felelt, de szerintem nem fogta fel a kérdés lényegét. Mindenen csak nevetett. Levetkőztettem, a zuhany alatt lefürdettem és az ágyába fektettem. Aztán elmentem. Nem éltem vissza a helyzettel.

Este mikor kialudta magát és újra találkoztunk csak annyit mondott, hogy nem bukott le és soha többé nem iszik. Szörnyen zavarban volt, kínosan kerülte a levetkőztetés és fürdetés témáját. Azt sem tudom, mire emlékszik, de valamire csak rá kellett jönnie abból, hogy meztelenül ébredt az ágyában.

Ez mindkettőnknek kellemetlen helyzet. Ha nem emlékszik, akkor az kínos neki, hogy nem tudja történt-e valami. Nyilván cikis megkérdeznie. Én meg nem akarom, hogy esetleg alaptalant feltételezzen rólam. Ha viszont emlékszik, hogy semmi olyat nem csináltam, akkor meg az lehet kínos, ha én erőltetem rá, hogy beszéljünk róla. Hisz mégiscsak meztelenül láttam, és biztos nem így képzelte az elő levetkőzést egy fiú előtt. Hogy tisztázzam ezt a helyzetet? Nem akarom fölöslegesen még nagyobb zavarba hozni. Ha megmondom, hogy nagyon jól néz ki meztelenül (a szememet azért nem csuktam be) akkor az oldhatja a zavarát, vagy épp ellenkezőleg, ront a helyzeten? Mit tegyek? (16/F)

2018. jan. 7. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De azért volt 1-2 hely, ahol jobban ügyeltél arra, hogy tiszta legyen, nem?
2018. jan. 8. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Amúgy engem érdekelne, hogy mi lett a ruhával... :D

Az oké hogy nem látták mi volt a lánnyal, de a kimosott ruhák azért feltűnőek tudnak lenni.

2018. jan. 8. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem mindenképp mondd meg,hogy nem történt semmi,mert nem éltél vissza a helyzettel.

És hogy szégyenkeznie sem kell,mert szereted.

2018. jan. 8. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
És még valami: ilyen egy igazi férfi, akiben van gerinc. Nem éltél vissza a helyzettel. Tisztelet neked!
2018. jan. 8. 14:32
 15/17 anonim válasza:

Semmit. Ha nem kérdez és te sem hozodfel a témát teljesen fölóslegesen abból nemlehet baj.

Mert én nem kérdezném és nem is akarnám tudni. Elég amit sejtek amugyis majd hozzá kombinálok valamit.

2018. jan. 19. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahogy mondd el neki, hogy nem történt semmi. Valószínűleg ezen agyal. Biztosítsd róla, hogy szereted és tiszteled! Értékelni fogja.

18/L

2018. jan. 20. 02:33
 17/17 anonim ***** válasza:

erre én is kivi lennék h amikor ennyire KO az ember a piától, akkor mennyire emlékszik?

mert hallok olyat is aki merev részegen is mindenre, de olyat is, akinek kb kiesik minden és azt se tudja, hogy került oda.

ez piamennyiségtől függ vagy egyéni adottság h ki mire emlékszik KO részegen?

2018. febr. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!