Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid fiúk/férfiak, tetszenek nektek a piercinges, tetovált lányok?
Figyelt kérdés
A lánynak még lenne néhány színes tincse a hajában (nem rikító). Ne egy nyaktól bokáig kitetovált, illetve piercinggel rendelkező lila hajú lányra gondoljatok, hanem néhány (3-4 darab) ízléses tetoválás fedné a karját például, piercing pedig az orrában lenne. Szemléltetem is egy képpel:
Az "egyszerűbb" férfiaknak mennyire tetszene egy ilyen lány? :)
2018. jan. 7. 11:26
11/17 anonim válasza:
Páromnak van egy tetkó a csuklóján, ami egy idézet és van a köldökében egy piercing. Ennyi bőven elég, mondtam is neki hogy így szolídan szép ez a párosítás.
Akinek meg van 65 féle piercingje meg talptól fejtetőig tetovált ízléstelen nagyon.
12/17 $$$$$ válasza:
Hat nekem nagyon bejön :D . Tetkobol akar az egesz teste be lehet varva az is tetszik :D . De ha egy ket nagyobb tetkója van az is illetve a kissebb tetkok is. Szerintem egy tetovalas nagyon fel tud dobni egy lányt :D . PC böl meg a nyelv, köldök, szaj ,orr pc tetszik vagyis a szemöldók pc-n kivül mind mert szerintem a szemöldök inkabb ferfiaknak /fiúknak való (mar lattam szemöldök pc-s lanyt az nekem nem tetszik) . De a tetkokal ellentetbe az nem tetszik ha dugig van pc vel 3-4 meg elmegy de több nem nagyon 😅 .( En meg csak 17 vagyok . Jelenleg 1 tetkom van de lesz meg egy pár , pc-t nem akarok de az tetszik ha egy lanyon van) . Ja es a tömeg tetkok se tetszenek annyira . Szerintem az a legjobb ha valakinek egyedi tetkója/tetkói vannak :D .
13/17 $$$$$ válasza:
Ja es utóirat: aranylag szolid vagyok nem öltözök feltünően,nem keresem a feltűnést :) .
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Nem végletekben kell gondolkozni, pár tetoválásról és egy darab piercingről van szó (arcon) :)
2018. jan. 10. 09:59
15/17 anonim válasza:
teljes mértékben, de nálam a belső értékek kicsivel többet nyomnak a latban ;)
17/17 Dj Bax válasza:
se tetkó se piercing ellenzője vagyok max kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!