Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid fiúk/férfiak, tetszenek nektek a piercinges, tetovált lányok?
A lánynak még lenne néhány színes tincse a hajában (nem rikító). Ne egy nyaktól bokáig kitetovált, illetve piercinggel rendelkező lila hajú lányra gondoljatok, hanem néhány (3-4 darab) ízléses tetoválás fedné a karját például, piercing pedig az orrában lenne. Szemléltetem is egy képpel:
Az "egyszerűbb" férfiaknak mennyire tetszene egy ilyen lány? :)
Nekem nagyon bejönne, imádom ezt a stílust, pláne, ha olyan felfogás is társul hozzá :D
Tetkóm bár ugyan nekem is van, de piercingem és színes hajam (már) nincs :D
Üdv,
Nekem a pc-k nem igazán tetszenek, főleg ha nagyon szembetűnő (orr, ajak, arc, szemöldök). Ha valakinek a nyelvében van, az "annyira" nem vészes. Ha van pár tetoválása az nem baj, ezeknek általában megvan a maga története, hogy miért varrja magára az illető. Csak ne az exek neve legyen vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!