Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-20 éves lányok! Akkor most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 éves lányok! Akkor most én gáz lennék?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és, szeretem a one direction-t...de ez most halál komoly, rajtuk kívül(szóló zenéiket is hallgatom, igaz csak Louis zenéit, mert hasonlítunk, de csak pár dologban) na de szóval rajtuk kívül nem is hallgatok pop zenét...de a fő kérdés ti mit reagálnátok arra ha egy fiú szeret ilyen zenét? (Ezt csak azért kérdezem, mert eddig a lányok 96%-a nem szerette az ilyet, de volt olyan akivel pont ez volt a közös)

2018. jan. 6. 03:49
1 2
 11/15 Aurore válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt ha nekem lenne olyan fiú barátom aki szereti őket akkor csak vele lennék😂😂
2018. jan. 7. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Pont ez az, hogy fiú barátod. Nem pasid.
2018. jan. 7. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan zenét hallgat, ami tetszik neki, más öröme nem fáj nekem, szóval nyugodtan hallgasd!
2018. jan. 9. 16:07
 14/15 anonim válasza:
100%

Szerintem ez nem gáz.

Én örülnék ha ismernék olyan fiút aki One Direction rajongó.

Szerintem jogod van ilyen zenéket hallgatni. Attól hogy a Directionerek

95% lány az nem törvényszerű hogy csak lányok hallgathatják őket.

Ez a kérdés megmelemgette a szívemet.

Jó tudni hogy vannak fiú One Direction fan.

2019. nov. 2. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Én is szeretem őket.

Én örülnék neki ha egy fiúismerősöm szeretné. Lenne közös témánk.

2020. aug. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!