Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-20 éves lányok! Akkor most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 éves lányok! Akkor most én gáz lennék?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és, szeretem a one direction-t...de ez most halál komoly, rajtuk kívül(szóló zenéiket is hallgatom, igaz csak Louis zenéit, mert hasonlítunk, de csak pár dologban) na de szóval rajtuk kívül nem is hallgatok pop zenét...de a fő kérdés ti mit reagálnátok arra ha egy fiú szeret ilyen zenét? (Ezt csak azért kérdezem, mert eddig a lányok 96%-a nem szerette az ilyet, de volt olyan akivel pont ez volt a közös)

2018. jan. 6. 03:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs baj vele, amíg nem állsz csorgó nyállal a koncertjükön az első sorban, vagy amíg nem ők a mindened, csupán csak hallgatod őket.
2018. jan. 6. 04:21
 2/15 Csovi válasza:
Vagy csak furán jön le nekik az hogy te milyen zenéket hallgatsz, a lányok többsége arra számítanak hogy azt fogod mondani hogy gengszter rapet hallgatsz vagy valami jó rockot, metált és amikor elmondod hogy az one direction t kedvenced akkor csalódnak (szerintem). Hagyd a végére és ne úgy mond majd mintha a kedvenced lenne, vagy mondj pár együttest és hagyd hogy majd magától rájöjjön, A lányok szeretik ha van mit megfejteni egy fiúban, ha kitálalsz mindenről akkor már nem vagy olyan izgalmas számukra
2018. jan. 6. 04:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Én rockot és metált is hallgatok, de azon lepődnek meg legjobban, mikor kiderül hogy rap, elektronikus zene, komolyzene. Is van az ètlapon :D
2018. jan. 6. 05:17
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
Én egy lánynál is gáznak tartom, nemhogy egy fiúnàl...
2018. jan. 6. 08:51
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Gáz vagy Tihamér :D

Másnak verd be a lompost, akinek nem szőrös a segge 😂😂😂

Küldő: Szodorai Tihamer

Címzett: Ismeretlen válaszoló

Időpont: ma 08:43

Előzmény: A kérdésre írt válasz: 15-20 éves lányok! Akkor most én gáz lennék?

"Én rockot és metált is hallgatok, de azon lepődnek meg legjobban, mikor kiderül hogy rap, elektronikus zene, komolyzene. Is van az ètlapon :D"

Téma: Én a rockot és metált is hallgatok

Az üzenet: Szia! Kedves Válaszoló! Szodorai András Vasile a rendes nevem! 21 éves leszek idén Májusban.

Örömmel beszélgetnék veled ha lehetne ?

Bármiről őszintén beszélgetek veled! Hogy vagy ? Remélem nem zavartalak. Lány vagy ?

2018. jan. 6. 09:31
 6/15 anonim ***** válasza:
utolsó XDDDD kiégtem XDD
2018. jan. 6. 12:37
 7/15 anonim ***** válasza:
avrilt szeretem akkor most gaz vagyok? 35f
2018. jan. 6. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:
25f
2018. jan. 6. 12:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Én azon lepődök meg a legjobban, hogy ezekért a srácokért milliók rajongtak, itthon is szinte minden második lány, de eddig egy lányba sem futottam bele aki szerette volna...btw rapet szoktam hallgatni ezen kívül:DD
2018. jan. 6. 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gaz bar en szemely szerint nem szeretem
2018. jan. 6. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!