Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felköszöntsem?
Eléggé hülye kérdés de nagy dilemmát okoz. Van egy fiú aki tetszik. Látásból ismerjük egymást mert egy utcában lakunk. Kb. 3 hónapja bejelölt a barátnőm facebook-on az én nevemben. Azonnal vissza jelölt szerintem 10-15 perc se telt el. Akkor még nem érdekelt csak az miatt engedtem meg, hogy bejelölje mert hát csak ismerjük egymást latásból. Ahogy láttam hogy fent van és a képeit is megnéztem egyre jobban megtetszett. Reggelente majdnem mindig találkozzunk és össze is nézünk. Kb. 1 hónapja van az hogy ugy értem hogy tetszik. Köszönéssel próbálkoztam de nem köszönt vissza. Lehet azért mert nem hallota mert nem valami hangosan mondtam. A buszon is eléggé sokszor látom hogy néz + a buszmegállóban is mindig találkozik a tekintetünk. A havarjaitől többször hallotam már hogy velem szívatják. És ma is mikor jöttem haza akkor azz egyik havarja mondta neki most menj utána meg amikor ő kanyarodott be akkor én megáltam a kapuba akkor is végig nézett. Meg mindig látom hogy a szeme sarkából néz minket. A barátnőmet is hajtotta a kíváncsiság. Bejelölt pont ma 2 hete. De semmi. Hallottunk amikor mondta a haverjának a nevét de nem jelölte vissza. Pedig őt is ismeri mert a legjobb barátja az a barátnőmet fűzi eléggé régóta.! Lehet hogy csak a barátnőm miatt néz de akkor is azért egy köszönést simán megejthetne. Valahogy én gáznak érzem ha én köszönők neki. Vagy ez egyáltalán nem gáz?
És most lesz a névnapja. Sokat gondolkodtam rajta hogy fel köszöntsem-e. Ha nem köszönteném fel akkor tuti azt bánnám ha felköszönteném akkor azt. Nem tudom mit kellene dönteni.
Sokkal nagyobb és jelentősebb dolgokban tudok dönteni de ilyenben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!