Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felköszöntsem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felköszöntsem?

Figyelt kérdés

Eléggé hülye kérdés de nagy dilemmát okoz. Van egy fiú aki tetszik. Látásból ismerjük egymást mert egy utcában lakunk. Kb. 3 hónapja bejelölt a barátnőm facebook-on az én nevemben. Azonnal vissza jelölt szerintem 10-15 perc se telt el. Akkor még nem érdekelt csak az miatt engedtem meg, hogy bejelölje mert hát csak ismerjük egymást latásból. Ahogy láttam hogy fent van és a képeit is megnéztem egyre jobban megtetszett. Reggelente majdnem mindig találkozzunk és össze is nézünk. Kb. 1 hónapja van az hogy ugy értem hogy tetszik. Köszönéssel próbálkoztam de nem köszönt vissza. Lehet azért mert nem hallota mert nem valami hangosan mondtam. A buszon is eléggé sokszor látom hogy néz + a buszmegállóban is mindig találkozik a tekintetünk. A havarjaitől többször hallotam már hogy velem szívatják. És ma is mikor jöttem haza akkor azz egyik havarja mondta neki most menj utána meg amikor ő kanyarodott be akkor én megáltam a kapuba akkor is végig nézett. Meg mindig látom hogy a szeme sarkából néz minket. A barátnőmet is hajtotta a kíváncsiság. Bejelölt pont ma 2 hete. De semmi. Hallottunk amikor mondta a haverjának a nevét de nem jelölte vissza. Pedig őt is ismeri mert a legjobb barátja az a barátnőmet fűzi eléggé régóta.! Lehet hogy csak a barátnőm miatt néz de akkor is azért egy köszönést simán megejthetne. Valahogy én gáznak érzem ha én köszönők neki. Vagy ez egyáltalán nem gáz?

És most lesz a névnapja. Sokat gondolkodtam rajta hogy fel köszöntsem-e. Ha nem köszönteném fel akkor tuti azt bánnám ha felköszönteném akkor azt. Nem tudom mit kellene dönteni.

Sokkal nagyobb és jelentősebb dolgokban tudok dönteni de ilyenben nem.

2018. jan. 5. 23:48
 1/2 Zoli780806 ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz... ellentétben a fogalmazásoddal. Szerintem simán összeilletek, köszöntsd fel!
2018. jan. 5. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen koszoncsd föl mert nekem is volt hogy koszontem egy lánynak és egy hét mulva már análba toltuk neki egy haverommal és alig ellenkezett. 13/f
2018. jan. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!