Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek itt megsértettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt megsértettem az érzéseit? Minden lány így reagált volna?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel fél éve kavartam, és azóta is beszélgetünk, de nem olyan hangvételben.

Az utóbbi 1 hét viszont más volt. A semmiből elkezdtünk flörtölni (úgy, hogy ő amúgy randizik más pasival, én pedig frissen szakítottam).

1 hét alatt visszajöttem a képbe nála, elküldte a fiút akivel randizik 1 ideje, és csak velem foglalkozott.

Találkoztunk tegnap és elmondta hogy nem tudja, hogy mi van most, de vágyik rám és nem tud másra gondolni. Viszont van köztünk 200km így nem jön össze velem egyelőre. Mivel én tudtam hogy ez a helyzet, és én is baromira vágytam rá meg akartam csókolni, de elfordította a fejét, én pedig nem engedtem el ennyivel és felém fordítottam, de erre ellökött és elrohant.

Elvileg ezzel én megsértettem az ő érzéseit, hogy miután ő nemet mondott is megpróbáltam megcsókolni.

Láttam rajta, hogy ő is akarja, és csináltam már ilyet, akkor bevált. Nem igazán tudta a csaj, hogy mi van és határozottan léptem. Ennyi.

Ez olyan bunkó, aggresszív viselkedés volt?

20F

2018. jan. 5. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem volt az.
2018. jan. 5. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Ráadásul küldött nekem képeket, videókat amikből annyira egyértelmű volt az egész. A srác akivel randizik fiatalabb tőle 2 évvel, én meg 2 évvel idősebb vagyok és megmondta, hogy érett férfire van szüksége. Én meg nem tudtam volna úgy nyugodtan aludni, hogy nem próbálom meg.

Mióta "csalódott" bennem újra visszaír neki és ad neki egy esélyt. Viszont csak az a kérdés, hogy azelőtt sem kellett neki, hogy én visszamásztam a képbe, akkor most miért lesz jó.

Szeptemberben jön fel Budapestre, és az első számú tényező megszűnne ami közénk áll. Ha közömbös lennék nem viselkedett volna így.

Azért nem csókolt lökött el mert én fél év után megjelenek a semmiből, a másik fiú meg ajándékot vesz neki, meg meghívja mindenre, 2 hónapja randiznak, és ha őt nem csókolta meg, engem sem fog.

2018. jan. 5. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hagyd ezt a zűrös csajszit. Hol Te, hol a másik pasi... keress egy talpraesettebb lánykát, aki tudja, mit akar. Azért engedj meg egy javaslatot: a Nem az NEM. Nagyon vékony a határ az erőszak és a határozott közeledés között. Ha egyszer egy csaj feljelent egy ilyen húzás miatt, megütheted a bokád. Hiába látod úgy, hogy akarja.
2018. jan. 5. 16:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt erős, csak megfogtam az állát, és amikor láttam hogy megint nem, elengedtem egyből.
2018. jan. 5. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első találkozásnál azért még nem szoktak csókolozni. Bár egyáltalán nem volt erőszakos se semmi ilyesmi. A ánynak nem tudom mi baja vagy h mi van vele. De még sztm maga se tudja h mit akar...
2018. jan. 5. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Már csókolóztunk jópárszor, igaz augusztusban, és azóta nem láttam. De meg vagyunk veszve egymásért. Sajnálja a másik srácot és ezt látom rajta. De hogy fog még keresni az biztos.
2018. jan. 5. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha foglalkozol is vele, akkor meg hülye vagy, az is biztos.

Tipikus pi**a, aki több hapsit fűz egyszerre és imádja kéretni magát meg játszani a sértődöttet.

Közben egy pálinka után úgy feküdne alád, mint a villám.

Ha normális barátnőt akarsz, akkor olyat keress, ne ilyenekre pazarold az idődet. Ez a csaj max. pár patront ér meg, többet nem. Ha azt nem hagyja, akkor meg annyit se.

2018. jan. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!