Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan meddig tart egy fellángolás? Segítség!
Úristen, mintha magamat olvastam volna... csak nekem másfél éve ugyanez a helyzet.. minden nap, minden órában, minden percben, mindenről ő jut eszembe, pedig nem is ismerem. Teljesen elvarázsolt ahogy megláttam.. katasztrófa azóta az életem. Ő picit híresebb, de kevesen tudják hogy ki ő, nehéz megtalálni, nekem mégis sikerült.. egyszerűen másfél éve nem tudok szabadulni tőle. Egyszer láttam élőben, a többit máshol. 4 évvel idősebb is nálam, kisfiús és férfias egyszerre.. álom. De sajnos nem léphetek, mert túlságosan keveset érek én hozzá képest. Nem tudom hogy lehet ennyire rajongani olyan emberért akit nem is ismerek. Azaz csak picit. A barátaim már herótot kapnak tőlem, hogy mindig róla beszélek. Ez egy plátói és viszonzatlan szerelem, ami a kettő együtt ütős egyveleget alkot...:) úgy érzem ez már nem holmi rajongás... habár remélem egyszer úgy kelek fel, hogy már nem érdekel. Ez az első olyan szerelmem ami komolyabb..xd mármint amikor tényleg bolondulásig, és bármit megtennék. Talán ezért ragaszkodom ennyire,úgy érzem ő lenne a tökéletes ha tudná hogy létezem, de így esélyt sem tudok adni magamnak. és furcsa érzés.
Ne haragudj de kitört belőlem :D
Tudom milyen rossz, együttérzek veled. Menj oda hozzá, egy életem egy halálom, aztán lesz ami lesz. Ne legyél bátortalan, hogy elszalasztod a lehetőséget ahogyan én tettem. Meg fogod bánni.Nagyon.. sok sikert és boldog új évet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!