Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek azok a fiúk jönnek be akik részegre isszák magukat szilveszterkor vagy akik józanok maradnak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 16:58
1/13 anonim válasza:
Józanok. Persze nyugodtan igyanak, de mikor valaki full részeg, az nagyon nem jön be.
19/L
2/13 anonim válasza:
Akik józanok maradnak. Persze ihatnak, de mértékkel. Nem csípem azokat akik részegek.
17/L
5/13 anonim válasza:
Ez milyen kérdés már? Most komolyan szereti valaki ha full részegre issza magát a partnere, mert ha igen akkor bocsánat.
6/13 bateszka válasza:
Átmenet nem létezik? Csak a detox meg aki egy kortyot sem iszik?:D Kicsit hülyén tetted fel a kérdést.
7/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam úgy is lehet valaki józan ha iszik 1-2 pohár pezsgőt vagy valamit. De azért remélem úgy is érthető ahogy írtam ki. :D
2018. jan. 1. 20:28
8/13 anonim válasza:
Nyilvánvaló tény, hogy a hullarészeggel a józanabb nem tud mit kezdeni. Nemtől kortól mindentől függetlenül, SENKI sem kedveli a túl részeg embert, mert ön kontrollálatlan. Ebből adódóan nincs olyan nő akinek ez "bejön".
9/13 anonim válasza:
a reszeg aki fel labon nem tud megallni illetve esik gurul. Az aki tancol es kozben tancol kulturaltan az a mebnyisegtol fuggetlenul nem nevezheto reszegnek. pl en megittam vagy 12- 3 pohar whisky kolat de siman beszelgettem ertelmesen normalis hanejtessel es fel labon is megaltam volna. Ha valaki nem birja az alkoholt ne igyon vagy csak keveset erre ezt tudom mondani.
10/13 anonim válasza:
Az aki tancol es kozben kulturaltan viselkedik nem kotheto a mennyiseghez*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!