Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyakkiszívásról?
én a barátommal csináltuk egymásnak,az osztálytársaim közül valakiknek tetszett a nyakam,valaki forgatta a szemét,de főképp senkit se érdekelt.
Érdekel a ti véleményeteket is, és pls kort is írjatok.
Én nem tartom gáznak,akinek nem tetszik az szerintmw ne nézzen oda.
16L
Szerintem, ha valaki nem csak menőzésből csinálja az nem gáz. Felnőttként nem is értettem, mikor beszóltak, hogy kinőhetnénk ezt a hülyeséget, hogy ezzel menőzünk, mert én ezt soha nem annak fogtam fel, nem azért csináltuk. Mi pl. nem szoktuk figyelni, hogy szex közben hol milyen nyomok maradnak majd a másikon. Nyilván nem csak a nyakunkok szokott lenni és nem csak kiszívás, de ott látszik ezért csak azt veszik észre. Amúgy akiket eddig ismertem és beszóltak miatta azoknak mind rossz volt a kapcsolata és a szexuális élete. Az hogy mit gondolnak mások a kinézetemről alapból nem érdekelt soha. Ha valaki ezt (vagy még durvább dolgokat) szereti akkor nehogy már azért ne csinálhassa, mert nyoma lesz és az másoknak nem tetszik. Ha olyan helyre megyek akkor nyilván eltakarom, de ha csak boltba pl. akkor nem.
Ha valaki csak azért csinálja, hogy mutogassa meg kitegye a facebook-ra (találkoztam már ilyennel) az elég gáz. Legalább annyira, mint mikor egymás torkán lemászós, csókolózós képeket posztolnak, mert akkor az már nem arról a két emberről szól.
Szentem ha valaki ettol menonek erzi magat, nyugodtan csinalja es erezze magat menonek.
Szabad akarat van mindenki azt csinal es erez amit akar
En pl ezt kifejezetten szeretem. Na nem feltetlen kell mutogatni
16/L
Egyáltalán nem tartom gáznak, az emberek nem direkt szokták kiszívni a másik nyakát, szex közben, előjátékként is akár, nem arra fogok koncentrálni közben hogy hú másnap ez milyen lesz, hanem szimplán élvezem.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!