Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyakkiszívásról?
én a barátommal csináltuk egymásnak,az osztálytársaim közül valakiknek tetszett a nyakam,valaki forgatta a szemét,de főképp senkit se érdekelt.
Érdekel a ti véleményeteket is, és pls kort is írjatok.
Én nem tartom gáznak,akinek nem tetszik az szerintmw ne nézzen oda.
16L
Igazad van, akkor nem kell nézni. De vannak, akik előszeretettel mutogassák. Holott senkit sem érdekel.
Nekem gyerekes dolog. És veszélyes is.
16/l
Szerintem is gáz, nem igazán érdekel ki mikor mit csinál a párjával, ez meg olyan mintha konkrétan felírná valaki a homlokára hogy "hú de jó volt nekem tegnap". Múltkor a metrón egy pár elkezdte szívogatni egymás nyakát velem szemben, azt hittem rájuk hányok :)
De lehet csak én vagyok a konzervatív, a pàromnak sem hagyom, hogy megcsókoljon ha már csak egy ember is van rajtunk kívül.
17/L
Iszonyat retardált szokás, értelmiségi embert ilyet csinálni még nem láttam, de ti tudjátok.
A "ne nézzen oda" logika aztán nagyon értelmet tükröző érvelés.
18
Olyan érzésem van tőle, mintha a képembe akarnák nyomni, hogy ők bizony együtt vannak és boldogok. Na és? Áldásom rájuk, csak ne gyúrják le ezt a torkomon úton-útfélen.
A másik meg, a fontosabb, hogy nagyon veszélyes. A nyakkiszívás során véraláfutás keletkezik (ettől látszik a bőrön), és nagyon könnyen keletkezhet vérrög, amit elvisz a vér veszélyes helyekre (szív, tüdő, agy), és halált is okozhat. Megéri menőnek lenni egy ilyen kockázattal is? :)
16L
Szerintem, ha valaki nem azért csinálja, hogy menő legyen, és nem mutogatja, akkor semmi probléma nincs vele. Nekem is szívták ki a nyakamat, és nem azért hagytam, mert, hogy majd biztos menő leszek másnap, hanem mert szimplán jó érzés volt, és tetszett. Az viszont már tényleg más tészta ha valaki azért szívatja ki a nyakát, hogy majd tudja mutogatni. Azt én is megvetem.
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!