Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom abbahagyni azt hogy szeretek valakit?
Játszottam a gépen és a játékban találkoztam egy lánnyal. Elkezdtünk játszani megtudtam hogy Lengyel és hogy idősebb nálam egy PICIT (azért nem öreg). Sokat beszélgettünk, játszottunk aztán írta hogy nem tud játszani és beszélni egy hónapig, ezzel nem is volt semmi gond de aztán amikor már nem játszottunk észrevettem hogy nagyon hiányzik aztán napról napra egyre jobban hiányzott.
Végül már elment a kedvem de nem csak a játéktól hanem mindentől ki se akarok kelni az ágyból folyton rá gondolok lehet hogy szerelmes lettem belé? Ha majd megint tudunk játszani meg beszélni elmondjam neki vagy titkoljam el a barátságunk érdekében? Nem szívesen veszíteném el ezt a barátságot hiszen nincsen másik barátom, de ha szerelmes vagyok belé ő meg csak barátként tekint rám akkor elég nehéz a lesz nekem beszélni vele. Lehet hogy nem is vagyok belé szerelmes csak annyira hiányzik hogy azt érzem mintha szerelmes lennék?
még sosem éreztem ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!