Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-21 év közötti fiúk! Melyiket választanátok?
Ha egy lány jégtáncos, és gyönyörűen táncol a jégen, nem profi, de heti 4-5 edzése van esténként, tehát azalatt nincs veled, plusz hétvégente versenyekre járna, vagy ha focista, imádja a nézni és játszani a focit, a kedvenc a csapatodnak is szurkol, heti 3 edzése van szintén esténként, de nem profi szinten, csak mondjuk a város női csapatában játszik hobby szinten, igazolt, bajnokságokra jár hétvégente stb. Nőiesebb szerintetek a jégtánc? Vagy a focisat választanátok? (Mindkettőnek szép arca és alakja van, és személyiség alapján is szimpatikusak)
Remélem érthető voltam, és persze mások válaszát is várom, de főleg ennek a korosztálynak.
A focistát, de csak azért mert én is focizok és én is imádom a focit.
19F
Egyiket sem, az első a kevés együtt töltött idő miatt nem lenne jó, a második meg azért, mert gyűlölöm a focit. :D
Ha mindenképp kell választani, akkor az első, és persze minden versenyén ott lennék, de én vágynék rá, hogy többet legyünk együtt.
Egyikük sem profi szinten űzi a sportját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!