Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok valasztani ti melyiket valasztanatok?
Egy hete szakitott velem baratom azzal hogy o mar nem szeret nem mukodik nekunk....
Oke an beletorodtem es jott egy fiu az eletembe akivel elis voltam meg talalkoztam.. es megtudta ezt az exem es rajott a dolgokra hogy hiba volt szakitani.. ezzel a fiuval mar beszeltem mar ismertem mert az exemmel mar 2x szakitottunk... es mikor szakitottunk akkor ismertem meg ezt a fiut.. de ujra osszejottem exemmel es ezt a fiut eldobtam magamtol...
Es most ujra beszelek vele.. es exem megint kepbe kerult..
Teljesen megvaltozott nagyon velem akar lenni es szeretem ot de a masik fiuhoz is vonz valami es nemtudok donteni viszont egyiket se szeretnem megbantani.
Ti melyiket valasztanatok?
Kerlek segitsetek!
Kicsit zavarosan fogalmaztál. De amit levontam,az az,hogy 2x szakítottatok az exeddel. Ha ő már nem szeret,s csak azért van veled,mert féltékeny a másik srácra,akkor szerintem adj egy esélyt a másiknak.
"es jott egy fiu az eletembe akivel elis voltam meg talalkoztam.. es megtudta ezt az exem es rajott a dolgokra hogy hiba volt szakitani.. " ez az a rész ami nekem gyanús. Megtudja,hogy van valakid,s akkor varázsütésre megbán mindent.
Hát ha még akarsz vagy ötször szakítani, és nem érdekel hogy nem vagy boldog vele, akkor az exed.
Ha meg szeretnél egy normális sráccal lenni akivel boldog lehetsz és szereted, akkor a második.
Innentől kezdve neked kell döntened :D
ha nem tudsz dönteni akkor válassz egy harmadikat :D
egyébként (ha az előbbi lehetőséget kizárjuk) akkor én a helyedben a második srácnak adnék egy esélyt, az exet meg hagynám a rákba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!