*Elméleti Kérdés* Ha adott egy Audi/VW/Skoda/ (lényyegtelen) és 1 motorral lehetne választani ami pedig a 2.5 Tdi ti melyiket választanátok?
Szóval adott egy a fent felsorolt autók közűl pl. A6 de csak 2.5 Tdi motorral lehet választani és azon belül is 150-155-163 lovas verzióval.
Ti melyiket választanátok ?
(Azt tudom hogy a 180 lovas a legmegbízhatóbb ezek közűl)
Nyilván a V6-osról van szó.
Ezekből az Audit választanám, de azért, mert Audi párti vagyok, sőt, volt is ilyen A6-osom egy ideig, 2.5-ös 180 lóval. Amúgy nem a 180 lovas a legjobb (bár megbízhatóbb mint a 150 lovas), hanem a 163 lóerős. Abban már minden hibája javítva van a motornak, igazából a 163 lovas 2.5 TDI egy teljesen megbízható, jó motor. Érdemes ilyet venni, mert az áruk igencsak alacsony.
Szoktak engem kérdezni, hogy milyen autót érdemes venni, ami jó erős, meg minden, de olcsó is. Titkos tipp például egy 2005-ös VW Passat (még a B5.5-ös), 2.5 TDI motorral. Az áruk nagyon alacsony a motor rossz híre miatt, viszont nagyon jól felszereltek, szinte full extrásak, és valójában a motor is teljesen jó benne. De ugyanilyen a 2004-es Audi A4 vagy A6 is, vagy a Skoda Superbek, amelyekben még van ilyen motor, szintén potyán adják.
Egyiket se, mert a6 vagy FWD vagy AWD, ha nagyon más döntés nincs AWDben amelyiknek a felszereltsége jobban kielégíti az igényeimet(vonóhorog, ülésfűtés, tempomat, telefon, stb.)
Inkább vegyél egy Mercit v. BMWt!
4: 15éve van autóm, közel 20éve motorom és már általános iskolás voltam mikor smkp -m volt, minden RWD volt és télen hóesésben mentem sportmotortól kezdve sportautón át mindennel!
Meg kell tanulni vezetni! Inkább cibálja a farát de ne legyen alul-kormányzott és ne a kormányzott tengelyen legyen hajtási slip!
Ezekután gondolom érzed nem egy frissjogsis 17éves srác vagyok M316i -vel "N"-es rendszámmal!
6:
Én többet vezettem, mint Te éltél szerintem. Benzines zillel tanultam meg tükrjégen vezetni, légfékkel. és ki merem mondani, hogy aki szerint télen nem lehet hátsókerék hajtásos autóval közlekedni, az adja le a jogsiját a köz érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!