Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a lánynak erre?
Figyelt kérdés
Van egy lány látásból ismerem, pár közös ismerősünk is van semmit nem beszéltünk még soha, de tegnap este rám írt, hogy kellemes ünnepeket xy És egy smiley, ez idáig oké írtam, hogy neked is (ugyan az a szöveg) ! De később megkérdezte, hogy amúgy, hogy vagy? Na és erre mit lehet válaszolni?? Köszi jól te? Mert ez olyan, de olyan mérhetetlenűl cringe lenne, hogy nem igaz, most végig ez lesz, hogy ő kérdez, én meg igen, és te?, jól és te? Mintha unnám a beszélgetést, de még el se kezdtük xd. Ha meg erre a hogyvagyra írom, hogy köszi jól, de még csinálunk ezt azt ma, akkor meg már eltértünk a tárgytól. Szóval egy ilyen kérdésre mit lehetne jól válaszolni egy olyan személynek akit nem ismerek :C? egyébként be jön nekem a lány, de semmit nem tudok róla. én 17f ő17l2017. dec. 24. 13:11
1/6 anonim válasza:
Ne félj eltérni a tárgytól (hiszen ez a beszélgetés). Én biztos olyan tevékenységet írnék mellé, amit mostanában csinálok,és nem ,,gázos". Erről már el is indulhat a duma
2/6 anonim válasza:
Szerintem add meg a lány nevét, majd én elszórakoztatom, te túl töketlen vagy hozzá..
3/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló gratulálok! Ez tükrözi az értelmi szintedet.
4/6 anonim válasza:
Majd csak lesz tematok, ne felj attol hogy cringe lesz😄
5/6 anonim válasza:
#3: Ez azt tükrözi,hogy tudok beszélgetést folytatni az ellenkező nemmel, és nem bújuk be a sarokba, mint egy nyuszi. A lányoknak férfi kell, aki határozott.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 65%-os megfogadom a tanácsod és határozott leszek!444 Kezdem azzal, hogy határozottan ignorálom a kommentedet azzal, hogy lepontozlak. Mindenkinek ment a zöld pacsi :) (természetesen 65%nak nem :DD)
2017. dec. 25. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!