Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak még a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit bejelöltem Facebookon, írtam is neki kétszer de egyik beszélgetés sem tartott sokáig, mert nem volt otthon aztán pedig tanult. Ugy beszéltük meg, hogy majd folytatjuk azonban nem tudom, hogy írjak neki vagy ha ő nem keres akkor nem is erdeklem. Ő 16 en 17 éves vagyok. Jó tudom, hogy én vagyok a fiú de szerintem mar megtettem a magamét, így meg nem hívom el sehova ha nem tudok semmi biztatót.2016. nov. 22. 18:26
1/7 anonim válasza:
Ha annyira érdekelnéd akkor beszéltetek volna már az első próbálkozásnál is.... engedd el, még nem késő, mert még nem érzel semmit. :)
2/7 anonim válasza:
Figy. Írj rá! Megbeszéltétek h beszéltek. Nehogy azon sértődjön meg hogy nem kezdeményeztél! Még nem tud mindent ő se biztosra. Ki kell várni h ő is kezdeményezzen, de előtte te csináld!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kire hallgassak. 1-es olyat írtál pont amit most érzek én is.
Második annyira azért nem beszéltük meg, annyit mondtam, hogy majd holnap (mármint ma) folytatjuk, azt mondta oké. Most akkor?
2016. nov. 22. 18:47
4/7 anonim válasza:
Írj rá.
lehet hogy 1 hónapig csak irogattok, de meglehet az eredménye
5/7 anonim válasza:
Most csak 2x beszélgettetek és az sem tartott túl sokáig. Ennyiből nem fog mindjárt epedezni utánad. Ha hosszabb válaszokat ad, akkor biztos hogy valamilyen szinten érdekled. Szerintem írj rá vagy küldj el neki valamilyen vicces képet/ videót és akkor már be is indult a beszélgetés. Tudom, hogy nem látod fairnek, hogy már te írsz rá harmadszorra, de az elején ezt be kell nyelni a fiúnak (legalábbis jó párnak). Lehet, hogy még nem keltetted fel annyira a csaj érdeklődését. Még 1x-2x írj rá és próbálj vele huzamosabb ideig beszélgetni. Ha utána sem kezdeményez, akkor hagyni kell.
6/7 anonim válasza:
(2.vagyok) na, nekem is volt már úgy fél éve h egy fiú írta h holnap ír. Oké. Nem írt, de am nem is érdekelt különöseeben csak parasztságnak tartottam h ha ezt mondja akk mi a ...nak nem tartja be. De am azóta se beszéltünk...
7/7 A kérdező kommentje:
Ezen felbátorodva amit írtál utolsó, írtam neki, sikerült is beszélgetni vele egész hosszú mondatokban. Majd elválik, hogy mi alakul most már, talán még írok neki egy párszor én aztán ha nem erdeklem akkor hagyom...
2016. nov. 23. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!