Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire "ijeszt le" ha egy fiún acélbetétes bakancs van?

Figyelt kérdés

Gondolok ez alatt arra, hogy ha egy fiún olyan bakacs van akkor kisebb eséllyel mentek oda hozzá?

15F

2017. dec. 23. 06:47
 1/9 anonim válasza:
100%

Számomra nem csökkenti az esélyt, se nem növeli. Lényegtelen, hogy mit visel, fogjon meg a személyisége inkább.

15/l

2017. dec. 23. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs....most ez komoly?

Nálatok egy bakancs is dönthet arról, hogy odamentek-e hozzá?

Tegnap leírtam egy kérdéshez: anno, tizenévesen én is hordtam acélbetétest, minden más "normál" ruha volt. Most 35 vagyok, a bakancs megvan de már nem hordom persze. Felnőtt nő vagyok, saját egzisztenciával (értsd: nem egy pasi vásárolta össze amim van).

Aki bakancsot hord az nem valami koszos/szakadt/alsórendű ember. Semmivel sem kevesebb, mint aki divatcipőben feszít.

35N

2017. dec. 23. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az acélbetétesem pár éve 22 ezerért vettem,tudod a lányok egy része erre gerjed legyen drága menőzz vele,egy nike cipő is ennyitől kezdődik amivel már menőzhetnél szóval ezzel is lehet.Én ugyan nem tudom milyen egy pénzéhes csaj meg hogy lehet ezzel menőzni de ha így akarsz csajozni hajrá,én mással értem el tartós kapcsolatot aminek se cipőhöz se iphonehoz se semmi anyagihoz köze nincs
2017. dec. 23. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem számít, ugyanakkora az esélye egy acélbetétes bakancs srácnak,mint egy sportcipősnek :D

17l

2017. dec. 23. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
50 kiloa vagy , zene sulis, gitarozni tanulsz es rock sztarnak erezned magad. Termeszetes .
2017. dec. 23. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
én még jobban odamegyek hozzá, mert ez azt jelenti számomra hogy egyezik az érdeklődési körünk :D
2017. dec. 23. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
En sipcsontozok vele egyet xd
2017. dec. 23. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a labbeli donti el de ha mar acelbetetes van rajta az annyit jelent h a stilusunk egyezik. De magamtol senkihez nem megyek oda beszelgetni.

Ha szoba is allok barkivel max haverkodasbol :D

2017. dec. 23. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;)
2017. dec. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!