Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tizennègy èves lány vagyok, ès anyukám teljes mèrtèkben elutasítja a tinèdzser szerelmet/párkapcsolatokat.

Èppen ezèrt, ha nekem tetszik egy fiú, akkor azzal már nem is beszèlhetek:(

Nem tudom, mi baja van anyukámnak, de szerintem azt hiszi, hogy olyan vagyok, mint a nővèrem, aki tizenha èvesen terhes lett.

Pedig èn nagyon nem olyan vagyok, mint ő.

De nagyon zavar, hogy a fiú barátaimmal nem találkozhatok, ès a legjobb bafátnőmnèl azèrt nem aludhatok ott, mer van egy bátyja...

Nem tudom, mit csinálhatnèk, anyukámmal nem olyan a kapcsolatom, hogy megbeszèljük a problèmáinkat.Hogyja kimondom a vèlemèmyemet, már üvöltözik, ès büntetèst kapok:(

2017. dec. 21. 23:27
 1/5 anonim válasza:
Érthető anyukád reakciója, ha a nővéred 16 évesen terhes lett. Csak félt. Ülj le vele beszélni. Finoman hozd fel a témát, hogy nem vagy a nővéred és, hogy bízzon benned. Kérj kis dolgokat először. Had mehess el valahova ahol vannak fiú barátaid is 1-2 órára. Aztán,hogy ott aludhass barátnődnél úgy, hogy a barátnőd szülei otthon vannak figyelnek rátok.
2017. dec. 21. 23:41
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, de anyukámmal lehetetlensèg beszwlgetni bármiről is.

Ès amikor ott akartam aludni a barátnőmnèl, akkor is ott voltak a szülei, ráadásul a bátyjának van barátnője, ès egy nagyon ledves szemèly

2017. dec. 22. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg határozottan állj ki anyukáddal szemben, mondd meg neki, hogy úgy látod, téged büntet a nővéred hibája miatt, és ez nem igazságos, túlzásba viszi, nézze meg, hogy akármelyik osztálytársad vagy hasonló korú barátnőd anyukája sem ennyire szigorú, az ő viselkedése beteges, tudod, hogy csak védeni akar téged, de te nem a nővéred vagy, és jó lenne, ha feldolgozná azt, ami a családban történt, mert különben a későbbiekben nagyon meg fog romlani vele a kapcsolatod, ha nem kezd el józanul gondolkodni és szembe nézni azzal, ami a múltban történt, és elfogadni, hogy az úgy történt.
2017. dec. 22. 00:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de anyámmal nem lehet ilyet.Ha ezf megmondanám neji, máris büntetèst kapnèk...
2017. dec. 22. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudnád megkérni a barátnőd anyukáját, ha már az anyukádhoz nem tudsz hozzászólni, hogy beszéljen vele? Megkérhetné, hogy aluhass ott náluk, vagy elmomdhatná, hogy az ő lánya is elmegy fiúkkal ide-oda.
2017. dec. 22. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!