Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NiTro 20012 kérdése:

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Akik tapasztaltabbak ilyen téren, kérem ,hogy segítsetek.

17 éves vagyok, beleszerettem egy lányba napról napra beszélünk facebook-on , iskolában mikor mosolyog, nevet , vagy csak szimplán látom egyszerűen csak jobban és jobban beleszeretek.. Facebookon rengetget beszélünk, de mindketten félünk valamitől az iskolában és nem beszélünk , Találkozni szeretne velem most a karácsonyi szünetben "17.12.21 van ma" , számára szimpatikus vagyok, tetszem neki azt hiszem ahogy a szavaiból kivettem már, sok titkot sok dolgot megosztott velem mint ahogy én is vele. De jelenelg BARÁTJA van, de azt mondta, ha egyszerűen már nem szereti miért ne jöhetne össze mással, tehát képes lenne feldobni a több mint 1 év 2 hónapos kapcsolatukat "ha jól érzem (bár így lenne ) értem "..

A találkozástól nem félek, inkább az első csóktól, az első randi utáni dolgoktól, úgy érzem , megtudnám neki adni a törődést , a szeretet szívből, de egyszerűen félek attól,hogy megunna, nem vagyok egy kreatív személyiség, nem tudnám elvinni mindennap moziba, étterembe, egyszerűen csak szívből tudnám szeretni és nem tudom,hogy ez neki elég lenne-e . Én utaltam rá ,hogy van egy lány akinek mindezt megadnám és elmondtam,hogy valószínűleg nem lenne velem boldog "itt végig rá utaltam, biztos vagyok benne ,hogy észre is vette " és mondta,hogy miért vagyok ebbe olyan biztos,hogy nem lenne mellettem boldog az a lány"kérdőjel"

Nekem soha sem volt komoly kapcsolatom még, itt lehetne az első, de egyszerűen se önismeretem, se önbizalmam nincs, csakis a szívem.. :/ Kérlek segítsetek, egyszerűen nem tudom mit tegyek. :/

2017. dec. 21. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs arra szükség, hogy minden nap elvidd moziba vagy étterembe, ez tökre nem fontos, ha szeretitek egymást. Szerintem vágj bele. Mármint... értem, félsz az egésztől, de nem lehet mindig a hagyni a félelmeinket vezérelni minket. A lánynak szerintem tetszel, a kapcsolata pedig szerintem már nem akadály, mert mit mondta, már nem szereti a barátját, tehát mindenképp szakítana vele.

A szeretés nagyon elég, dolgozni pedig lehet a kapcsolaton, de az viszont nem csak a te feladatod, hanem mindkettőtöké.

Sok sikert.

2017. dec. 21. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat, segít. :)

Sohasem éreztem ilyet, ma egésznap nem írt, nem volt otthon, azthittem összetörök legbelül, nem bírom ki nélküle, de a félelmeim vezérelnek, nem tudok ellene tenni. :/

2017. dec. 21. 20:40
 3/9 A kérdező kommentje:
+ attól félnék , ha összeis jönnénk, nem tudom hogyan tudnám boldoggá tenni, hisz alapból nem vagyok egy "szavak embere" típus, lehet inkább csak unna, azért meg a kapcsoaltát félbe hagyni, hogy egy magamféle emberrel legyen ,valószínűleg nem érné meg.. :/
2017. dec. 21. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet, csak itt a kapcsolata bár már véget ért, de nagy nyomott hagyott benne. Én is sokszor gondolok ezekre a dolgokra, de tudom hogy ha egyszer belém szeret, nem ez fog a meghatározó lenni. Ha ő kedvel téged (és nagyon úgy tűnik), akkor nem kell félned. Csak add önmagad, mindenki ezért szeret bele a másikba. :)
2018. jan. 2. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Már azóta komplikált a helyzet..

Letöröltem facebookról.. nem írt 4-5 napig, csak megnézte az üziket..

Most hogy suliban nap mint nap látjuk egymást, már be akar jelölni és ír,hogy haragszom, bocsánat,hogyn nem írtam "ezért meg azért nem tudtam .." kamu ..

Itt ér véget a sztori kb.. :( :)

2018. jan. 4. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Emiatt képes vagy magadtól eldobni egy ilyen lehetőséget? Akkor kétlem, h igazán szereted...
2018. jan. 4. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:

*facepalm*

Egyetértek az előttem szólóval.

Hozzátenném, hogy a lányok àltalában kéretik magukat. Pont ezért nem is szoktak írni, kivéve ha valami célirányos kérésük/kérdésük van. Erre a viselkedésre meg az is rátesz, hogy valszeg sejti hogy többet érzel iránta. Itt is ugyanez van, csak én képes vagyok minden nap ráírni, és nem várom hogy ő írjon. Nem olyan nehéz ez, nem halsz bele...

2018. jan. 4. 22:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet valóban csak fellángolás volt az egész.. Most már be akar jelölni, folyton kérdezi barátomat ,hogy miért haragszik, mi a baja?

Rám is folyton ír.. Ma visszaírtam nehezen.. hogy hajlandó-e megbeszélni vagy sem az egészet? Azt mondta jó.. Most talán beszélek vele, de már nem érzek iránta úgy , mint az elején.. Suliban 1 szót sem beszélünk, ahogy hazaér már facebookon ír/írt.. Ennyire nem lehet félénk, ha egy olyan barátja van aki verekedős, aggresszív, magyarul egy ilyen srác mellett ennyire nem lehet félénknek lenni.

Nem tudom én sem pontosan mit akarok, ha a szívemre hallgatok megpróbálok felé közelíteni mégjobban. Ha az a eszemre, elengedem..

2018. jan. 5. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

A szerelem már csak ilyen. A szív érzéseit kell követni, de a megfelelő időben észbe kapni, mielőtt olyat teszel vagy mondanál amit te is megbánnál. Én két éve a saját helyzetemet rontottam azzal, hogy az eszem követtem a szívem helyett. Most meg kezdhetem előröl építeni a kapcsolatot a lánnyal.

Ne legyél ilyen kőszívű, ha érdeklődik utánad akkor neki is jelentesz valamit. :)

2018. jan. 5. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!