Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? 15F
Figyelt kérdés
Szívesen megismernék Budapesten új embereket de nem tudodm, hogy hol lehetne. Suli, hobbi kizárva.
15F hamarosan 16
2017. dec. 18. 20:54
2/7 anonim válasza:
Budapesti vagyok, de én csak simán barátokat keresek...
14/L :))
4/7 anonim válasza:
#3 Talán fél attól hogy majd kicikizik.
Bárhol. Parkban, fagyisnál, jégkorcsolya pályán, buszon stb. Egy "Szia, nem tudnád megmondani az időt?" kérdéssel is elindultál egy úton. :D
5/7 anonim válasza:
A "Szia, nem tudnád megmondani az időt? :)" a lehető legrosszabb ötlet.
6/7 anonim válasza:
#5 Miért...? Manapság már nem létezik olyan hogy lemerült telefon? :D
7/7 anonim válasza:
Skatepark :D Én lány létemre oda szoktam menni pl..vagy parkok,most így télen jöhet a jégkori is,de utcán is össze lehet futni jó arcokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!