Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni?
Valaki szokott direkt olyan helyre menni ahol tud ismerkedni és új barátokat keresni? Tudom a szokásos válaszok a suli, hobbi... Nekem mind a kettő felejtős. Esetleg más helyek valahol Budapesten?
15F
Táncsuli!
Sosem táncoltam még csak szalagtűzőkön, és sosem jutottam odáig, hogy tánciskolába keveredjek. :) Viszont a neten vannak táncpartner keresők. Idegennel nem fogok táncolni, így mindenképp muszáj beülni valahova meginni valamit, hogy megismerjük egymást legalább egy picit. Onnan mindig inkább a kocsim hátsó ülésére keveredtünk lányokkal, mintsem tánciskolába. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, hogy született komoly kapcsolatom is bohóckodásból. Bár később bevallva egymásnak mindketten ismerkedés céljával adtunk fel hirdetést táncpartner keresőn, egyikünket sem érdekelte a tánc lélekben, úgy igazán. Még talán ma is együtt lennénk, ha nem költözött volna el a szüleivel.
Szeretek számomra vonzó lány közelében lenni, nekem örömet okoz. Tánctól közelebbi dolog nem igazán létezik, csak a szex. Mégis csak megérinted a partnered.
Suliban ha nem találsz, az nagy gáz! Mikor kipottyansz a suliból, mit gondolsz hol fogsz ismerkedni? :) A munkahelyen? Felejtsd el, nem a te korosztályod lesz a 90% -a. A maradék 10%, azonos nemű lesz, vagy foglalt. Minimális esély van rá, hogy munkahelyen találsz valakit.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!