Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ez szerintetek nem gáz kissé?
Amikor egy adott fiú, inkább férfi, körülbelül minden egyes kérdésemre/válaszomra, (plusz valószínűleg mások válaszaira is) ahol nagy valószínűséggel megállapítható, hogy lány vagyok, azzal reagál, hogy ír egy privátot, hogy nincs-e kedvem ismerkedni.
Ez szerintem kicsit szánalmas. Úgy értem, hogy ez van már kb fél éve... És gondoljatok bele, hogy hány privátot küldhetett már el egy csomó lánynak.
Nem tiltottam le, mert nem zavar különösképpen, nett nem zaklat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre fiúk, hogy ti milyen esetben, miért csinálnátok ezt? És hogy nem tartjátok gáznak?
Azt tudom, hogy csúnya dolog.
Viszont én nem akarok itt (se) ismerkedni, szóval nem zavar, hogyha át akar verni, mert én meg nem vagyok rá vevő. Tehát nem tud átverni. :D
Huhh, na ezt nagyon csavarosan írtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!