Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ez szerintetek nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ez szerintetek nem gáz kissé?

Figyelt kérdés

Amikor egy adott fiú, inkább férfi, körülbelül minden egyes kérdésemre/válaszomra, (plusz valószínűleg mások válaszaira is) ahol nagy valószínűséggel megállapítható, hogy lány vagyok, azzal reagál, hogy ír egy privátot, hogy nincs-e kedvem ismerkedni.

Ez szerintem kicsit szánalmas. Úgy értem, hogy ez van már kb fél éve... És gondoljatok bele, hogy hány privátot küldhetett már el egy csomó lánynak.

Nem tiltottam le, mert nem zavar különösképpen, nett nem zaklat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre fiúk, hogy ti milyen esetben, miért csinálnátok ezt? És hogy nem tartjátok gáznak?

2017. dec. 18. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, vannak kivételes esetek, de igen, igazad van, több lánynak is küldhetett privátot. Ezért nem érdemes itt ismerkedni, mert van, aki egyszerre több lánnyal ismerkedik, és ez csúnya dolog. 16/F Még annyit hozzá tennék, hogy találsz majd valakit. Ha kell segítség, írj privátot (Segítség képpen írtam, nem ismerkedni akarok, mert már van jelöltem :)
2017. dec. 18. 18:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy csúnya dolog.

Viszont én nem akarok itt (se) ismerkedni, szóval nem zavar, hogyha át akar verni, mert én meg nem vagyok rá vevő. Tehát nem tud átverni. :D

Huhh, na ezt nagyon csavarosan írtam. :D

2017. dec. 18. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Rendben kérdező, én viszont, értem amit itt mások írnak, mert én azért vagyok itt, hogy segítsek.
2017. dec. 18. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ! :)
2017. dec. 18. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert a sok üzenet már háromszor is bejott
2017. dec. 18. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
De sajnalak. Mert vagysz egy idos pasira aki ki tud elegiteni?
2017. dec. 18. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben gáz, nagyon ritkán én is ráírok emberekre (2-3 havonta egyre), ha tetszik amit írnak és az alapján szimpatikusak, de nem párkeresési célból. :DDD Rám is mindig ír egy csávó, mikor leírom valahol válaszban a megyémet, eddig 14 alkalommal írt rám, de láthatóan retardált az írása alapján, szóval nem reagáltam. :D
2017. dec. 18. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Fuu szerintem ugyan arra a férfire gondolunk😂😂
2017. dec. 18. 20:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy vagy 15 évvel idősebb nálam. :D
2017. dec. 19. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
En csak 8 al xdd
2017. dec. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!