Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ne tudok felejteni.
Ma kereken egy éve már, hogy megszakítottam minden kapcsolatot a szerelmemmel, de még mindig ugyan úgy szeretem, és ugyan annyira hiányzik, mint máskor. (Azért szakítottam meg vele a kapcsolatot, mert próbálkozásaimból kudarc lett és beszéltünk is utána, de annak is csak az lett a vége, hogy felejtsem el).
El lehet ezt egyáltalán felejteni?
19/F
Ha ő volt az első, akkor nehezebb lesz, mert az ember mindig emlékszik az elsőre.
Ha nem, akkor is nehéz és fájdalmas, de nem lehetetlen, ahogy az első opció sem.
Ismerkedj másokkal, észre se veszed majd közben, hogy nem is gondolsz rá. Tudom, hogy ilyenkor nem kell senki, csak ő, de nem rögtön párkapcsolatért lehet lányokkal ismerkedni. Az elején még az is lehet, hogy bűntudatod lesz, de ez is megszűnik majd.
Ha egy lány nem akar semmit, akkor nem érdemes erőltetni. Az egyik barátom erőltette és az lett a vége, hogy a "barátnője" megcsalta mert nem vonzódott hozzá, nem szerette, csak szinte ráerőltette magát és így könnyű engedni egy másik kísértésnek.
Mi lányok nem vagyunk olyan közvetlenek, még ha tetszik is nekünk valaki, annak nem biztos, hogy mindannyiunk a képébe mondaná. Nézz szét, ismerkedj és figyeld a visszajelzéseket. Meg fogsz lepődni, milyen könnyű túllépni valakin, ha kizárod először az érzelmeid, aztán hagyod, hogy tőle, hagy kapcsolódjon át öntudatlanul egy másvalakihez.
Löszönöm a gyors választ.
Ő az első, akit úgy igazán nagyon szeretek. Ezelőtt senki iránt nem éreztem így. Az az egy évem végig azzal telt, hogy próbáltam ismerkedni, új társaságokba menni, akármit csinálni, ami elfelejtethetné őt velem, de egyszerűen semmi sem segített. Esetleg megérné újra felkeresni őt, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!