Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem ezert nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ezert nincs baratnom mert hulyenek neznek? :D

Figyelt kérdés

Sokszor nem tudok komoly lenni,vagy komoly fejet “vágni”

ha egyedül vagyok akkor komolynak tűnök,de mikor meglátom az egyik haverom akkor ott vége a komolyságnak.

Egyből elkezdek hülyéskedni és poenos arcokat vágok,de csak akkor ha messze van (most leírva szerintem fullra hülyének neznek)

És ugyanez van Facebookon is,nincs normális képem mert mindig hülye poenos arcot vágok :DDD meg inkább poenos kepeket állítok be profkepnek ugyanúgy mint instan.Meg Instara is ilyen kepeket teszek ki:DD

Gyerekes vagyok vagy mi?

Vagy szimplán ez az egész amit leírtam az hülyeség?:D

17F

2017. dec. 17. 16:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és azért írtam ki a kérdést mert így külső szemmel nézve én eleg kretennek latom magam:D
2017. dec. 17. 16:39
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi gond . Persze mar ez kicsit tulzas de a poen mindig jobb mint a fapofa... persze tanulj meg komolynak lenni mert nem a 10 eves kislany vagy a tinidiszkobol aki mindenen csak nevet. Szoval legyel egy picit komolyabb de szerintem meg nem jott veked szembe egy normalis fiu aki ertekelte volna a humorod.
2017. dec. 17. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi:D

Egyébként az utolsó mondatod teljesen igaz:/

Nekem olyan haverjaim vannak akik olyanok mint én,és Általában ha egy szót ejtek akkor már vágja az illető az egész storyt/témát és ott halunk meg a röhögéstől.

Megint külső szemmel nézve eleg érdekes lehet ha egy szó miatt röhögnek emberek xd

2017. dec. 17. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Ebben a korban nekem is szokták azt mondani hogy nem vagyok komoly. Aztán később értettem meg az okát: Csak a komoly dolgokat tudom és szoktam komolyan venni.

Példákat is mondok. Amikor ismerősökkel beszélgettünk egyik lányról, mindig spontán elkezdtem komolytalankodni, viccelődni. Idővel kiderült az oka, amit bizonyára a komolytalankodásom pillanatában is megérezhettem. Az hogy a lány és egész családja olyan akik nem az előrejutásukért élnek hanem például az alkoholért.

Aztán később mikor megnyílt a vasfüggöny és külföldi hölgyekkel is megismerkedhettem és találkoztam egy meglepően gazdag hölggyel, akkor meg saját magamon is meglepődtem amikor láttam hogy mennyire komoly is tudok lenni.

Vagy egy másik példa a karrier területéről: A fősulin egyik tanárom megkérdezte hogy komolyan veszem-e egyáltalán amit tanulunk. Bár szinte jeles tanuló voltam, ráadásul nála is. Nem válaszoltam neki, csak gonolatban született meg a fejemben az amit legszívesebben kimondtam volna. Azt hogy csak komoly dolgokat szoktam komolyan venni.

Majd mikor később a saját üzletemmel foglalkoztam, azt meg komolyan vettem, hisz benne nem alkalmazott voltam, jól jövedelmezett és időmet is minimálisan rabolta. Míg a fősulit naná hogy nem vettem komolyan, hisz nem azért tanultam ott hogy utána diplomával olyan állásokat kapjak amit akár egy szakmunkás is betölthet vagy egy technikus, keleti bérekért. Ennyi erővel akkor már akár óvodává is lehetne alakítani az iskolákat, hogy méginkább ne lehessen komolyan venni.

2017. dec. 17. 17:05
 5/7 anonim válasza:

Én a viccesebb fiúkkel inkább csak haverkodom, nem járnék velük csak ha nincs más. Nincs bajom ha van humora a srácnak, legalább nem lehet unatkozni mellette:D De a pasinak inkább komolyan fiút tudok elképzelni

15l

2017. dec. 17. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyem vagyok. Néha azt hiszsik hogy komoly vagyok de ha meglátom valamelyik haverom ott elszabadul a pokol...

Szerintem nem gyerekes én bírom ha egy srácccal nem kell komoly fejjel ülni, jó ha tudunk hülyéskedni. :)

2017. dec. 17. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kizaro ok, sot :) 15/L
2017. dec. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!