Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tundám megtanuli hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tundám megtanuli hogy hogyan kell bánni a lányokkal?

Figyelt kérdés
Sokan lány mondta már (beleértve anyámat is) hogy milyen agresszív kis p..cs vagyok a lányokkal. Mivel sajnos csak fiú osztálytársaim vannak (32db) így kell némi határozottság hogy emberszámba vegyenek. Aki meg ilyen kis csendes, visszahúzódó azt kikészítik(van ilyen az osztályban) így sajnos nem tudom megtanulni hogy hogyan kell beszélni a lányokkal, valaki le tundá írni? 17/f
2017. dec. 16. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon komplex. Minden lány/nő más. Másképp nőttek fel,másra vágynak,mások az igényeik. Nem lehet leírni olyan útmutatót,ami mindenkinél működik.

Ismerkedj lányokkal,beszélgess velük,próbáld megérteni őket és tanulj a hibáidból.

2017. dec. 16. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne bunkózz, soha! A normális lányok nem szeretik. Legyél megértő, udvarias (nem kell túlzásba vinni, de néha jól tud esni) és tudj kezdeményezni, lazán beszélgetni. Biztos nem mindenki elérhetetlen, aki a tágabb környezetedben van.
2017. dec. 16. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne légy tipikus jófiú - próbáltam - kudarc

Ne légy tipikus rosszfiú - próbáltam - kuka

Viszont az úgynevezett ,,kétfenekű doboz stratégia" működHET.

A doboz egyik feneke az, hogy köszönöm szépen, én baromira jól vagyok, tökéletesen érzem magamat és ilyenkor egy nő felé azt kell sugároznod, hogy hát hogy ha már itt vagy, maradhatsz, mit szólnál egy italhoz. Ezt ne mondd neki, főleg ne így, csak sugározza ezt a testbeszéded, persze meghívni meghívhatod.

Végig maradjon meg ez a ,,lehetsz te bármilyen jó nő, én egy ilyet is simán elküldök a francba" típusú viselkedés. Ez még nem bunkóság, nem rosszfiúság mert az egészen máshol kezdődik. Ez még csak titokzatosság illetve egy icipici közönnyel megfűszerezett magabiztosság.

A doboz első feneke viszont a második ismeretében egy mocskos nagy hazugság.

A második fenék az elsőnek a teljes ellentéte, hiszen a tartalma egy jó adag vágy a párkapcsolatra, a szerelemre, a gyengédségre.

Igen, a kettő egyvelege baromira nem őszinte.

Igen, hazudnod kell a legelején, pókerarccal blöffölnöd, de mielőtt még megkövezés lenne, ez nem lelkeket illetve szíveket és emberi pszichéket megnyomorító hazugság.

Ez csak azért van, mert a nő figyelmet akar, azt akarja, hogy rajongják körbe és egyenesen rosszul esik neki az, ha egy férfi nem áll be a sorba pitizni neki, hogy az egóját táplálja. Így a nő kihívást érez.

Ahhoz, hogy eljuss ahhoz a ponthoz, ahol nő kiakarja nyitni a doboz második fenekét szükséged van jó színészi skillekre, határozott kiállásra, magabiztosságra, egy kis közönyre és titokzatosságra.

Ne kérdezz, ne állítsd döntések elé a nőt.

Nem szeretnek dönteni, de sodródni az eseményekkel annál inkább, lehetőleg minél kanyargósabbakon, amik tele vannak kalandokkal.

És tessék: Nem vagy sem jófiú, sem rosszfiú. :)

Sok sikert!

Üdv

21F

2017. dec. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!