Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Vagy csak én értem félre? Érdeklődik, aztán direkt húzza az agyam?
Figyelt kérdés
Tudjátok messengeren vibrál az a kamera jel ha valaki benne van a beszélgetésbe. Van egy lány, akivel szoktam beszélni. Tudom hogy bejövök neki. Ma is naponta többször láttam, hogy vibrált az a kis jel, tehát többször benne volt. Most ráírtam, mert láttam hogy benne van. Aztán most sok időnként válaszol. Ha dolga lenne szerintem nem lett volna benne. Direkt szivat? Vagy félre értettem, és mégse érdeklem attól, hogy napi sokszor benne volt? Vagy az a kis kamera jel nem akkor vibrál, ha benne van?2017. dec. 11. 19:29
1/3 anonim válasza:
A lányok szeretik hagyjni, hogy fusaanak utánuk a fiúk.
2/3 anonim válasza:
A kis jel nem akkor vibrál, ha meg van nyitva a beszélgetés.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor mikor?
2017. dec. 11. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!