Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak bejön a heterokrómia (mikor az egyik szem más színű)?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 21:11
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez olyan dolog amire valaki gerjed.
Semmit nem vált ki belőlem ez.
Pont olyan, mint bárki más, ha ronda az ember az is marad, ha nem, akkor nem
2/7 anonim válasza:
Menő. A fogyatékosok választanak maguknak párt szemszín alapján.
3/7 anonim válasza:
Szerintem érdekes. Nekem bejön ;)
4/7 anonim válasza:
Nekem bejön, de még csak képen láttam ilyet.
5/7 anonim válasza:
Én is heterokróm vagyok, 16/F, és nézd kérdező, van olyan fiú mint én, akinek nem számít, a kinézet, a külső. Csak a belső, élő példám van rá, önmagamtól. Privátba leírom ha kéred.
6/7 anonim válasza:
Igazából neutrális, ha megkedvelném, akkor biztos tetszene, hogy ilyen különleges szemei vannak, de önmagában egy ilyen szempár nem oszt nem szoroz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem különleges, bár élőben még nem láttam, csak netes képeken, amikhez pedig eleve modelleket alkalmaztak, így gondolom minden nőn gyönyörűségként képzelem el, de ha alapból tetszene az arcfelépítése a lánynak, akkor ez nagy bónuszt jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!