Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb mint ha csellozna(😂)
De a kulso meg a szemelyiseg szamit inkabb
14/l
Ne azért gitározz, hogy a lányoknál jól szerepelj, mert akkor hamar abba fogod hagyni.
Amúgy én szeretem, ha valaki valamilyen hangszeren játszik, jó pont.
2-es, ajánlom figyelmedbe a 2Cellos-t!😁😂 Tutira változna a véleményed, ha őket meghallgatnád.
Kérdező, te meg tényleg ne azért gitározz, hogy bevágódj a lányoknál... Én lány vagyok, és azt mondom, hogy sokat nem dob rajtad. A személyiséged legyen megnyerő 😁
Én csellózom és gitározom is és szerintem iszonyat aranyos, ha egy fiú tud valamilyen hangszeren játszani, szépen. Persze ne csak a csajozás miatt, amúgy ha bandában akarsz játszani az egy nagyon jó terv, én is gondoltam már erre :) Szóval csak hajrá, ha még magadtól is tanulod az plusz pont, hogy tanár nélkül tudod :D Én is magamtól tanultam gitározni :D
14/L
#6 vagyok
Az nagyon jó, én is pont fél éve kezdtem és ugyanígy, a kedvenc zenéimet próbálgattam eljátszani tabokról, elég jól ment, viszont a kottaolvasás még nem annyira megy. De sose add fel, a gitározás nagyon szép dolog, fejlődni kell és érdemes :)
De hogy ezt megtudjam beszélgetnem kell a személlyel. Ha beszélgetni kezdek vele akkor valószínű már valami megfogott a személyiségében. Ezután ha feldobja hogy gitározik nem hátrány de különösebb előnyt is max.csak akkor jelent ha bemutatjaa tudását.( Szeretem a gitárt hallgattni)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!