Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intézet előtt lófráló csajt hogyan lehetne felszedni?
Inkább ide nyitottam, mert még is csak sulisak vagyunk, bár én csak részben.
Ő 17 én 19. Nagyon önbizalommal teli. Mindig nyitott. Akárhányszor eljövök az intézet előtt kocsival, mindig bámul, mosolyog. Ha háttal van az útnak, mindig megfordul, gondolom a barátnői szólnak neki, nem magától fordul meg.
Hogy tudnám megismerni?
Arra gondoltam kezdetben integetek neki, hogy egyáltalán biztos legyek a dolgomban. Hátha tévedek, és nem csak állandóan vihog ha kell ha nem. :D Bár ezt kizárhatjuk, mert ha céges autókkal megyek el, (ami nagyon változó kategóriájú, mert van köztük merci, meg mindenféle luxus pazar fos, de ha egy tök átlag dacia sanderoval jövök ott), akkor sem vesz észre, és normálisan viselkedik. Tehát az autómat már ismeri, az tuti.
A facebook elég nehéz dió. De ha visszainteget, akkor más nem, facebookon elhívnám valamit meginni. De azt se tudom ott milyen rendszer van. Egyáltalán van ott valami, hogy este el tud onnan szabadulni pár órára?
Szerintem menj be az intézetbe és intézkedj
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!