Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok mar a pua-rol?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok mar a pua-rol? Olvasok egy ket dolgot de nemtudom h azokkal a taktikakkal valoban konnyebb felszedni egy nocit?

Figyelt kérdés
Tenyleg hatasos es nem egy kamu?
2017. jan. 22. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi van?? Linket tudsz adni, hogy megnézhessük mi is ez, mert nem ismerem a Google-t.
2017. jan. 22. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Néha-néha (nagyon-néha xd) működhetnek, de alapjáraton egy nagy bunkónak fognak nézni az emberek, egy igazi perverz baromnak. És az igazság az, hogy te sem fogod jól érezni magad... Ha a lány el is megy veled randizni, mi lesz? Egy álarc mögé bújsz, amit egy vadidegen hozott létre? És ha az esküvőig juttok? Ha gyerekeitek lesznek? Elöttük is egy ál-személy lennél? Ugyan már, mi ebben az öröm?? _Semmi._

Olyan lányt ne akarj, aki nem magadért szeret. Cliché-sen hangzik, tudom, de ez az igazság. Legalábbis az Én igazságom...

Én is nézegettem régebben az ilyen oldalakat, a puá-ra is feltévedtem. És mi hasznom lett belőle? Rájöttem, hogy felesleges az egész... Ha fel szeretnéd venni azokat az ál-személyiségeket, ahoz bizony kellő motiváció kell - de akkor működni is fognak... talán.

Ennyi motivációval sokkal többre lehet menni! Ha valaki igazán akarja, akkor kedvére alakthatja a személyiségét, MÁSOK MANIPULÁLÁSA NÉLKÜL. Mert hogyan máshogy lehetne nevezni ezeket a „módszereket”, ezeket a „taktikákat”? Az ellenkező nem manipulására épülnek. Azt majd te döntöd el, hogy ezen esetben „a cél milyen mértékben szentesíti az eszközt”.

De komolyan... Nem akarok ellenségesnek hangzani, de hagyd az ilyen szar weboldalakat, és gondold át, hogy milyen emberi értékeket tartasz fontosnak. Hogy másoknak mit kéne szerinted fontosnak találniuk. Fejlődj, és válj azzá aki szeretnél lenni. Nem hiszem, hogy egy álarc mögött rejtőző gyökér szeretnél lenni.

Bocsánat a hosszú szövegért, a válaszom - a konkrét kérdésre irányuló - lényege a novellám elején van.

Au revoir!

2017. jan. 22. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen azert az h csak ugy odalepek egy csajhoz aki tetszik es akkor dumalok neki összevissza nem az en műfajom. Van benne egy ket érdekes dolog azert néhányat fel lehet hasznalni de túlzásba, azert nem kell vinni úgy gondolom h amit eroltetnek az mar nemjó valahol.. De azert fura, h a videoikban a full gyökér kategória is, tudott felszedni vkit a modszerukkel , ezert lettem ta kivancsi. Eddig többre tartottam a nőket de rajottem h a puat hogy csak dumálni kell nekik nem kell mas, nem kell előadni magat a fiúnak semmi extra es a, csaj siman csokolozik mar 10 perc utan, es ja vannak kivételek? hat hamar az utcán is bevalalljak a Smart az ölelést es meg a Randit is akkor v a pua jo v a nok tenyleg ribik lettek mar csak szolidabban.. :/
2017. jan. 23. 02:59
 4/4 Cucmak válasza:
Szerintem működik Jimmi csajozási fórumán van sok olvasnivaló! Mindez ingyen!
2017. febr. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!