Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek a ronda szemüveges srácok?
Miből gondolod hogy ronda lennél?
A szemüvegből meg simán lehet a stílusba beépíteni, én is szemüveges vagyok, fekete keretes szemüvegem van, és tökre szeretem.
Meg még egy jó frizura tud sokat dobni a kinézeten.
nem, a ronda szemüveges srácok nem jönnek be.
De az értelmes, kedves, humoros, szemüveges srácok bejönnek. Nem tudom miért definiálod magad csúnyának, de ha így állsz hozzá a csajozás témához, nem leszel túl megnyerő. Minden relatív, és mindenki vonzó a maga módján... nézz szét milyen párok együtt néha. Sose mondtam volna meg h járni fog x ynal.. mert nem csak a külső számít. A lényeg belül van. Benned van. És minden fejben dől el... A külsődön rengeteget tudsz változtatni, hogy önmagad számára megfelelően nézz ki. Ha ducibb vagy, edzeni járhatsz, ha pattanásos vagy, akkor micellás víz vagy rakás arclemosó, egy uj frizura is csodákra képes... De a lényeg akkor is belül van!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!