Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a szemüveges lányok bejönnek?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert én is az vagyok, és amita van, többen próbálkoztak be
Például nekem is a szemüveges fiúk sokkal jobban bejönnek
15/l
2017. júl. 30. 12:44
1/11 anonim válasza:
igen, a szemüveg az aranyos :P
22f
legalábbis lányon, :)
2/11 DollarDog válasza:
Nekem bejön ha egy csaj szemüveges, és szerintem sokan másoknak is :D a szemüveg nem változtat olyan nagy mértékbe!
18/f :D
3/11 anonim válasza:
Igen, a szemüveg szexi. Szerintem.
4/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szemüveg, és hogy megy e a fejéhez. De alapból sztem is cuki :D
5/11 anonim válasza:
Nekem is bejönnek, sokaknak nagyon jól áll és a szemüveges lányok átlagban normálisabbak.
6/11 anonim válasza:
Szerintem szexi ha egy csajnak szemüvege van.
8/11 anonim válasza:
Én is szemüveges vagyok, és minden srác nagyon szexinek találja/találta kivétel nélkül:) 18/L
9/11 anonim válasza:
Igen. Egy kis nem is tudom talán titokzatos Ágota hülyén hangzik de igen.
Még inteligesebnek lácasz, ami lehet h megdöbbentő tő de szeretik azt a pasik
De a hipszter szemüvegektől kimélyetek.
(Dixlexiás vagyok)
10/11 anonim válasza:
Hasznos a szemüveg lányoknál. Legalább nem megy a szemeidbe amikor... trolololol :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!