Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti ennyire szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kingimingi kérdése:

Fiúk ti ennyire szeretitek fogdosni a női melleket, nem zavar a kicsi mell sem?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járok egy fiúval. Már viszonylag a kapcsolat elején is elkezdte volna fogdosni a mellemet, de én akkor még nem nagyon hagytam, mert egyrészt még nem volt barátom, szoknom kell ezt, hogy a mellem fogdossák, másrészt meg kicsi a mellem, és ezt szégyellem. De ő mondta, hogy szívesen megnézné, meg őt nem zavarja, hogy kicsi, ezért nem fog elhagyni. Azóta is ha találkozunk (nyilván csak ha kettesben vagyunk) szinte mindig a mellem felé téved a keze, benyúl a melltartó alá. De most már pár hónap után, végre kezdek jobban feloldódni, kevésbé vagyok szégyenlős, és elhatároztam, hogy jobban engedem neki. Úgyhogy legutóbb már tényleg hagytam neki, rendesen benyúlt a melltartó alá, rátette a kezét a mellemre, de tényleg jó érzés volt nekem is. Odáig még azért nem jutottam el, hogy levegyem a melltartót, tehát még nem is látta. Fiúk, azt kérdezném, hogy szinte mindig simogatná a mellem, miért? Ez ennyire jó nektek tényleg? (Mondjuk nem mindenkinek ugyanaz a jó). Másrészt meg akkor őt tényleg nem zavarja a kicsi mellem, higyjem el neki? Mert gondolom akkor nem fogdosná,nem?

2017. nov. 26. 17:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Szia:)

Figyel nekem is kicsik a melleim sajnos még nem volt kapcsolatom, de majd eljön egyszer az is talán...De ne szégyeld magad előtte hisz tudja azt, hogy mi a helyzet tisztában van a dolgokkal:) meg ha valaki szereti a másikat gondolom nem lesz meghatározó dolog egy kis mell a kapcsolatban.

2017. nov. 29. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:

A fiúknak a kicsi mell tetszik.

A férfiaknak meg a MELL tetszik. A lógós mama ciciket kizárva a női mellek szépek és pont. Valakinek nagyobb,kisebb. Nekem személy szerint nem tetszik ha nagyon kicsi,mert az olyan pasis picit. De nem kizáró ok ha valakinek kisebb. Nem mell méret alapján választok csajt. Amúgy mennyi vagy? 12?

2017. nov. 29. 14:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja, persze. 21 vagyok.
2017. nov. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!