Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha zavar az, hogy dadog?
Egyik barátnőm által megismertem fb-n egy nagyon jófej fiút. Már lassan 2 hete beszélünk minden nap fb-n és olyan jól elvagyunk. Szeretek vele beszélni. Eléggé nagy önértékelési problémákkal küzd, nem szereti magát és sajnos dadog. Nincs kint képe sehol, pl. fb, insta. Barátnőmnek se nagyon szokott küldeni magáról, nekem viszont már kérés nélkül küldi. És nem is néz ki olyan rosszul, mintahogy ő azt állítja magáról. Szóval nem igazán értettem, hogy miért nem volt még barátnője. Tegnap viszont pár percre találkoztunk és aranyos meg minden, de dadog, meg nagyon zavarban volt és szinte nem is értettem, hogy mit mond. Ez eléggé zavar benne. Persze emiatt nem akarom bántani, mert nem tehet róla, de akkor is zavar engem:(
A tali óta ugyanúgy viselkedik velem, aranyos, ír, küld képeket. Fb-n elvagyunk, de nem tudom hogy így élőben hogy tudnánk el lenni..
Így nem is igazán merek vele megint találkozni..
Nektek mi a véleményetek erről? Mit gondoltok róla? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?:)
Ha már az elején zavar valami, nem érdemes folytatni.
Különben sem lehet egy kapcsolatot fenntartani önértékeléssi problémákkal, tudom,miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!