Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a fiú figyelmét, akivel barátok vagyunk?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy megőrüljön értem és velem akarjon lenni "úgy"?2017. nov. 22. 13:30
1/7 Lazy Lover válasza:
hívd át magadhoz és menj be hozzá sexy ruhába tuti nem fog nemet mondani
2/7 A kérdező kommentje:
de én azt szeretném, ha járnánk
2017. nov. 22. 13:40
3/7 Lazy Lover válasza:
jah az más :D akkor mond meg neki hogy szeretnéd ha járnátok ennyi
4/7 A kérdező kommentje:
De ha nem akar, akkor pofára esek... azt szeretném elérni, hogy Ő akarjon járni velem
2017. nov. 22. 13:50
5/7 Lazy Lover válasza:
jó ! akkor csinálj amit akarsz
7/7 anonim válasza:
Ugyan azt tudom csak válaszolni, mint az előző öt ugyan ilyen kérdésre. Menj oda az érdeklődéséhez, amikor alszik, és üvölts rá, hogy "HAHÓ ÉRDEKLŐDÉS, KELJ FEEEEL!!4!!4!!!!!44!!!44444!!!!!666"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!