Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan deríthetem ki egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki egy osztálytársamnál hogy benne lenne-e egy szexkapcsolatba? 17/F

Figyelt kérdés

2017. nov. 21. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá.
2017. nov. 21. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem akarok bunko lenni hogy csak ugy rakerdezek

2017. nov. 21. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Miért akarsz ribit csinálni az osztálytársadból?
2017. nov. 21. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Ha már mindenképpen szexelni akarsz ne osztályból keress már mert az elég ciki lesz ha végén neki vagy neked kapcsolatod lesz és még jo ideig nézitek egymást akkor is ha egy két év van hátra. Nah meg az elöttem szólónak is igaza van... hozzám ha oda állnál egy ilyen kérdéssel úgy elküldenélek melegebb éghajlatra h köpni nyelni nem tudnál :D 20/L
2017. nov. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!