Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban akivel beszélő viszonyba vagyok és az osztálytársaim is ismerik.A fiú mindnnkit ölelget, viszont ha mi összefutottunk akkor csak köszöntünk egymásnak mivel nem vagyok olyan ölelgetős típus.Aztán egyik köszönésnél mondta hogy megölel és máskor is mikor összetalálkoztunk akkor ugyan így mondja hogy megölel.Fura hogy szóvá teszi és nem csak megölel simán.Látja rajtam hogy nem vagyok ölelős fajta vagy miért mondhatja ezt?2017. nov. 18. 17:19
1/1 anonim válasza:
Folyamatosan várja a reakciódat, hogy megöleljen vagy sem. Szerintem szó nélkül megölelheted, ha akarod. Azután már nem lesznek gátlásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!