Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt egy fiú, hogy veszélyes odamenni egy lányhoz?
Mert nyílt lapokkal fog akkor játszani és az érzelmeit könnyen kijátszhatják/ megbánthatják , sőőt még szekálhatják is őt emiatt, engem is ba*zogatnak a 18 éves "érett felnőtt" osztálytársaim , akik annyit buliznak hogy olyan menők már tőle hogy arra nincs skála, hogy nekem tetszik egy lány és illetve egy másik osztálytársamnak mindig beszólnak elég durván mert ő meg még SZERELMES is egy lányba... Ergo azért veszélyes, mert a többi ember fas* körülötte...
18f
Mert néha van, hogy olyankor brutálisan meggyilkolnak. Letépik a kezed és szétverik a fejeden meg ilyenek.
Egyébként ez hülyeség, nincs abban semmi veszélyes :)
Pont ez az. Ma folyosón álldogáltam, kivételesen egyedül, barátnőimmel szoktam. Ott állt három srác nem messze, akiket látásból ismerek. Az egyik mondta a másiknak (viszonylag halkan, dehát a fiúk nem nagyon suttognak), hogy most nincs vele senki, most odamehet. Akinek mondta meg legyintett, hogy: á az veszélyes, inkább nem.
Rajtunk kívűl csak tanárok voltak kint, így (bár nehéz elhinni), de valószínűleg rólam volt szó. De nem értem.
Mert manapsag ranezesre teherbe esnek a tizenéves lanyok...
Ha nem tőled akkor majd radfogjak
Kerüld mint a leprat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!