Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatna? Egy csoportban tette fel az anyuka a kérdést.
Szerintetek egy 16 és fél éves lány, aki sosem ivott alkoholt, nem dohányzik, nem bulizik, nagyon szép és értelmes, hol találhat normális, nem drogos, nem alkoholista, nem egyéjszakás kalandokra vágyó fiút? (És nem elsősorban "párkapcsolatilag", hanem inkább barátkozni, beszélgetni.)
Tegnap azzal jött haza szegény gyerek egy nagyon kedves fiúval átbeszélgetett néhány óra után, hogy ő egy szörnyeteg, elviselhetetlen, ocsmány és nem kell senkinek. Aztán álomba bőgte magát.
Kiderült, a nem részeges, kedves, tisztelettudó fiú csak azért kedves, tartózkodó és udvarias, mert valamilyen szekta tagja. A gyereket is meg akarta téríteni.
A gyerek önbecsülése most már jóval nulla alatt van. Nagyjából ötvenszer elmondja, hogy utálja az életet és meg akar halni.
Nem azért, mert annyira vágyna párkapcsolatra (azt látom rajta, hogy inkább megerősítésre vágyik + valakire, akivel értelmesen el lehet beszélgetni), hanem, mert (mint minden kamaszlány) a kudarcokat úgy éli meg, hogy ő értéktelen, nem kell senkinek, ronda, undorító, selejt...
És igen, mi, a szülei, próbáljuk erősíteni az önbizalmát, dicsérni, biztatni, de az ugye erősen nem ugyanaz.
-----------
Kiegészítem a fentieket, mert valamit nagyon félreértettetek.
Nem férjet, örökszerelmet vagy akár csak szerelmet, párkapcsolatot keresésről van szó!
Annyi az egész, hogy napi szinten több fiú elhívja ide-oda (normális esetben beszélgetni vagy egy narancslére), és eddig egyetlen olyan nem volt közöttük, akivel legalább valami barátság összejött volna.
A 99,9% százalék a "barátság extrákkal" műfajhoz keres partnert vagy valami kemény buliba mutogatni való csinibabát.
A probléma már ott kezdődik hogy anyuci akar a lányának valakit és jön ez a kérdés "hol találhatna?" mintha azt kéne válaszolni a Tescoban a 3. sorban a középső polcon.
A lánynak kell ÉLNIE és tapasztalatot szereznie, még ha csalódik is! Mert tapasztalat és ember/szituáció ismerete nélkül lehet álmodozni olyan fiúról aki nem iszik, nem cigizik, nem drogozik, meg "normális" (mindenkinek mást jelent ez a szó is.)
Kedves válaszolók.
Nem az én gyermekemről van szó.
Ezt egy Anyukás csoportba írta ki a kislány édesanyja.
Azért másoltam ide hogy hàtha vannak ötleteitek.
Mi se értjük miért akarja anyuka hogy fiú barátja legyen a lánynak
Annyi infóm van még az anyukáról hogy az Egyik lányát sajnos eltemette.
Szerintem valami lelki gond van a háttérben
Ezt rávetíti a kislányra aki ezmiatt szintén depressziós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!