Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámnak van egy ujj pasia, es neki van egy lany aki ugyan annyi idős mint én es nagyon csinos is, lehet hogy bele is zugtam kicsit. Ház lenne ha összejönnékn vagy szoktak ilyet?
Ez nem igénytelenség, hanem az intelligencia azon foka, amit úgy hívnak, hogy kognitív képesség. Amikor megértem, hogy a másik mit akar még akkor is, ha téved, vagy hibázik és arra válaszolok, ami a kérdés és nem kezdem el lehordani anélkül, hogy megmondanám, hogyan javíthatja ki magát.
De neked tényleg szükséges, hogy helyesen le legyen írva, akkor itt van: ne fájjon a fejed tőle, és hogy te is képes legyén megérteni, a kérdés helyesen írva. (Amúgy nem kéne helyesírásról, meg magyar nyelvről papolni, amikor te is külföldi szavakat használsz - de ez már csak a te nagyképűséged pofán vágása, amihez nem is kell célozni, mert könnyen megy, akkora arcod van.)
"Anyámnak van egy új pasija, és neki van egy lánya, aki ugyan annyi idős mint én, és nagyon csinos is. Lehet hogy bele is zugtam kicsit. Gáz lenne, ha összejönnénk, vagy szoktak ilyet?"
Remélem így képes vagy felfogni a kérdést kedves troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!