Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távol vagyunk egymástol és neki nem megy. Találkozni akar de nincs rá alkalom mit tegyek? (Többi lent)
A leany egy szellemi hulladek aki hosszu tavon teged is azza tenne
Dobd a kukaba es legyen onbecsulesed ne huzzanak le
Hmm, alapjában kedves ember vagyok, így máshogy fogalmaznám meg az első válaszoló szavait.. Ezzel a tartalommal. Nagyjából.
Annyit még hozzátennék, hogy:
Nem tudom, mennyire lehetetlen találkoznotok. Ha a csaj Amerikában van és nem hagyhatja el az országot (mint én xD), és neked nincs pénzed kimenni.. Az se lehetetlen. Mármint pénzt keresni. Csak rohadt sok idő.
Ha a lány vagdossa magát, mert nem tudtok találkozni, akkor ha együtt lesztek, akkor azért fogja magát vagdosni, mert később el fogsz menni, vagy mert boldog? (ne, ne nézz hülyének. Van ilyen is)
Depressziós a lány. Elég nehéz elhinni, hogy csak emiatt vagdossa magát. De ha tényleg ez az egyetlen ők, akkor kicsit kisarkítva azt lehetne mondani, hogy betegesen ragaszkodik hozzád.
Ebből a depressziós viselkedésből rád is át fog ragadni, ne aggódj. De elég nehezen hiszem el, hogy egy ilyen embert akarnál magad mellé, akár szereted, akár nem. Kérd meg, hogy fejezze be. Mert így olyan, mintha téged bűntetne azzal, hogy magát bántja, amiért nem tudtok találkozni, ergo te nem tudsz menni hozzá.
Lehet, hogy durva, de az előttem válaszolóknak igazuk van. Ez a viselkedés beteges, hosszabb távon téged is tönkretenne. Ezt akarod?
Nem, nem a távolság miatt van. Egy darabig (persze nem a végtelenségig) egészséges módon működhet a távkapcsolat.
De egészséges esetben megoldódik vagy így (összeköltöztök) vagy úgy (elhagyjátok egymást), de semmiképpen sem öngyilkossági kísérlettel, vagy azzal való érzelmi zsarolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!