Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, srácok! Más is van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, srácok! Más is van így ezzel? :D (többi lent)

Figyelt kérdés
Csak arról lenne szó, hogy ugyebár manapság a médiában meg mindenfelé körülnézve azt látom, hogy a szépségideál eléggé a barna, napbarnított bőr. Viszont ami nekem tetszik, az pont ennek az ellentéte voltaképpen, azaz a sápadt, hófehér bőr. Ez nekem jobban tetszik, mint a napbarnított vagy akár természetesen sötét bőr. Jó, szőke hajhoz tényleg nem áll jól, de sötét hajjal tökéletes kontrasztot alkot fiúk és lányok esetében is. Persze nem vagyok rasszista :D, még véletlenül sem arról van szó, hogy gyűlölném azokat, akiknek egy kissé sötétebb a bőre, és voltaképpen lehet attól még valaki helyes/szép, egyszerűen csak nekem a hófehér, de tényleg egyenletesen hófehér bőr jobban tetszik. Más is van ezzel így?

2017. nov. 15. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de remélem a kiszemeltemnek is a sápadtas bőrű lányok tetszenek, mert én elég vérszegény vagyok.(mármint kinézetre, orvosilag nem tudok róla):D
2017. nov. 15. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem teljesen, de volt így. Szerettem már hófehér és barnább bőrű fiút is. Én meg képtelen vagyok barnulni (fekete hajam van) és engem még zavar is :D
2017. nov. 15. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így vagyok vele :D Nekem is jobban tetszik, illetve én is hasonló színnel rendelkezem. Nem tetszenek a lebarnult lányok, de utálni én sem utálom őket azért :D
2017. nov. 15. 19:52
 4/11 A kérdező kommentje:

1: Biztos van, akinek az tetszik :) Én pont lány vagyok, fiúkat keresek :D, de azt én is megmondom, ha egy lány szép, és nekem kifejezetten tetszik a sápadt bőr :)

2: Á, nem baj az :D Én se nagyon tudok, most nyár végén is úgy néztem ki, mint egy vámpír. Jó, mondjuk ebben lehet, hogy közrejátszott az is, hogy a nyaram nagy részét a szobámban gubbasztva töltöttem, ahol is sorozatokat néztem :P

3: Ja, én se utálom őket :D, meg azért a barna bőr is lehet szexi. De a hófehér még jobban! :D Főleg ha sötétebb hajjal párosul :)

2017. nov. 15. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így vagyok ezzel. :D Bár nekem lehet, hogy a sztereotipikus vámpírfanatizmusomból jön, de már azzal is nagyon megfog egy lány, ha sápadt bőre van, ott elvesztem a fonalat és gondolatban már össze is shippelem magunkat, szóval megértelek kérdező. :DDD
2017. nov. 15. 20:39
 6/11 A kérdező kommentje:

5: Vámpíírok! :D Amúgy én egyáltalán nem vagyok vámpírfanatikus, ami azt illeti, nem olvastam a Twilightot meg semmi ilyesmi :D És a Twilight filmekben Edward Cullen szerintem egyáltalán nem szexi, mondjuk a Jacob se, olyan rusnya feje van, de a teste jó :D Mondjuk a filmeket se láttam mind, csak részeket.

Szóval nem tudom, nekem pont honnan jön ez a fehérimádat :D Na mindegy.

2017. nov. 15. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:

NA JÓ AZÉRT NA FHU ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

vámpírokat mondtam nem homokos pinceszökevényeket :((( :D Mint az Interjú A Vámpírral által leírt nemesi, felsőbbrendű vámpírok, vagy mint Bathory Ferid az Owari No Seraphban. :P Bár gondolom egyiket sem ismered, szóval feleslegesen mondom :DD

2017. nov. 15. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem alapból elég fehér bőröm van, viszont nyáron szépen le tudok barnulni. Ez milyennek számít? :D
2017. nov. 15. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Azthittem egyedül vagyok! Én is pont a hófehér bőrszínt szeretem a napbarnítottal ellentétben! :D
2017. nov. 16. 01:09
 10/11 A kérdező kommentje:

7: Ja jó, akkor te se bírod a Twilightot? :D Bár mondjuk én nem ismerem, szóval annyira nem tudok nyilatkozni róla, csak arról, hogy a benne szereplő emberek nem éppen attraktívak :D Az Interjú a Vámpírral-ról hallottam már, de nem láttam, a másikat egyáltalában nem ismerem. De akkor jó, bocs, hogy félreértettelek :D

8: Jónak :D Nem tudom. Biztos van, akinek ez jön be. :D Nekem a fehér jobban tetszik, de a barna se annyira rossz, csak kicsit kevésbé preferálom, mint a fehéret.

9: Na látod, én is ezt gondoltam! :D De most kiderült, hogy nem vagy egyedül. :)

Egyébként régen ez volt a szépségideál, a hófehér bőr, mert arisztokráciát, nemességet, gazdagságot sugallt. Ma fordult a kocka, és ma inkább a napbarnított bőr az, ami gazdagságot sejtet, így manapság már az a szépségideál.

2017. nov. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!